Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj a szakítás, de tudod ez a helyes. De te mégis a bocsánat kérésre vársz! Vajon egy nagyon büszke ember bocsánatot kér, ha 1 picit is szeret?
Ha szeret akkor igen...én az érzelmeimmel tartom sakkban az egómat, erre rá kell érezni szerintem, mert régen nekem sem ment...de azóta tudok őszintén bocsánatot kérni és tényleg kimutatni a megbánásomat :) szóval a szeretet erős, de lehet csak belül fogja emészteni, mert túlságosan büszke...de ha erősíted a szeretet akkor biztos bocsánatot kér...a szakítás nem mindig jó megoldás, általában meg lehet oldani máshogy is, csak a felek nem akarnak vele nyűglődni...
21F
Én azt tapasztaltam,hogy nemfog bocsit kérni,ha makacs is,akkor plàne.
21/L
Hát az egyik az hogy le alázta a női büszkeségem
És másik az hogy nem enged sehova se bezár mint 1 madarat
#2 ismét:
A hűség, az őszinteség és a bizalom egy kapcsolat alapja...ő nem bízik benned valószínűleg...
De ha bezár akkor ezzel nem javít , hanem sőt... Hiába szeretem
az életemnél is jobban!De nem ér semmit bizalom nélkül
Én adjak ő nem add
Mikor ő megse érdemli a bizalmam
#2:
meg kéne bízzon benned és meg kellene tanulni kimutatni a szeretetét!
réggen csodálatos ember volt
de egy ideje ilyen
Sajnos sose fogja ezt megtanulni
ezért is lett vége
mert én ezt nem birom
és a legkakáb az hogy a réggi szép emlékekért sem , kért bocsánatot és nem harcol
hanem rá tesz 1 lapátal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!