Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkit ennyire megvisel egy szakítás? Ti hogy éreztetek? Vissza lehet szerezni?
3 év sok idő, természetes, hogy ezalatt ő volt hozzád a legközelebb. De szerintem jobb lenne, ha nem szereznéd vissza. Alig tudtátok elengedni egymást, de valami oka csak volt, hogy végül szakítottatok! És utána is te kerested. Most is te akarod visszaszerezni... Szerintem hagynod kellene, és erősnek maradni.
Persze, hogy mással sosem lesz ugyanaz. De nem kell olyannak lennie. Majd lesz más, de most úgysem tudnál pikk-pakk továbblépni. Próbálj meg továbblépni! (Nem sablon alapján mondom, komolyan ez a legreálisabb ebben a helyzetben.)
Ne 'várd', hogy elmúljon. Úgy rettenetes. Valamivel kösd le magad, próbálj meg felállni. De gondolj bele: valószínűleg csak nagyon ragaszkodsz hozzá. De annyi lehetőséged van még!
Remélem, azért tudtam segíteni. Kitartás neked! :)<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!