Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan emberrel aki kivűlről nem tetszik de belülről szeretetre méltó, és jó ember?

Figyelt kérdés
Találkozgatok egy sráccal lassan két hete. Mostanában vallotta be hogy szeretné, hogy a barátnője legyek, mert nagyon tetszem neki. Amúgy észrevettem hogy mikor együt vagyunk folyamatosan néz, mindig fogni akarja a kezem, stb. Én viszont nem tudom mit akarok. Nagyon jó ember,figyelmes,úgy kezel mintha egy hercegnő lennék. Szörnyen érzem magam,hogy külsőre viszont nem vonz. Nem csúnya, csak nem az esetem. Barátaim tanácsolták hogy találkozgassak még vele, hátha meggondolom magam. Szeretnék már kapcsolatot, tudom hogy ő szépen bánna velem. De nincsen meg a szikra. És szörnyű ezt kimondani de néha kifejezetten idegesít hogy mindig a kezemet akarja fogni. Mit tegyek? Nem akarom megbántani. Várjam ki mi lesz a vége hátha valami változik?

2022. márc. 20. 21:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%

Soha...

Megundorodnék tőle és megbántanám amit nem érdemelne meg.

Előbb jönnék össze egy kevésbé emberrel akihez vonzódok mint egy olyannal akiről te írsz.

2022. márc. 20. 22:05
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
Namost, ha csak arról van szó, hogy nem kifejezetten az ideálom, de attól még teljesen elfogadható küllemű , tehát nem arról van szó, hogy undorító, akkor össze tudnék jönni vele.
2022. márc. 20. 22:20
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Én is voltam ilyen helyzetben.

Minden rááldozott (pazarolt) percét bánom.

2022. márc. 20. 22:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az nem feltétlenül gond, hogy nem igazán az eseted, de ha annyira nem jön be, hogy már az is zavar, ha gyaknan hozzád ér és fogja a kezed, az egyértelmű jel, hogy ez nem fog működni, mindegy hogy mennyire rendes. Ez még nem elég egy kapcsolathoz. Te se lennél vele így boldog és őt is csak megbántanád, szóval szerintem nincs értelme húzni.
2022. márc. 20. 22:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha az is zavar, hogy fogja a kezed, akkor abból nem lesz egészséges kapcsolat.
2022. márc. 20. 22:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen és nem szerettem meg, egy idő után idegesített is.

Arcra nem volt vészes, de egyszerűen nem az esetem volt. Rendes is volt, de nem éreztem semmit később se. Azt hittem, hogy meg fogom tudni szeretni, ha tulajdonképpen nincs vele gondom, de nem ment.

Nekem úgy tűnik, hogy neked se kívülről, se belülről nem tetszik, csak tisztában vagy vele, hogy biztonságot nyújthat a rendessége és ez a rendes viselkedés az ideális egy párkapcsolatban. Ez nem azt jelenti, hogy szereted a személyiségét. A sráccal semmi gond a leírásod alapján, csak nem vagytok egymáshoz valók, nincs meg a kémia köztetek.

2022. márc. 20. 22:56
 7/16 anonim ***** válasza:
25%
A legtöbb csajba úgy szerettem bele, hogy le akartam koptatni aztán meg elkezdett hiányozni, szóval van.
2022. márc. 20. 23:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
(legtöbb csajba, igen volt vagy 3 ilyen egész életembe akibe beleszerettem úgy igazán xd)
2022. márc. 20. 23:13
 9/16 anonim ***** válasza:
27%
Az ilyenből lesznek a tökéletes barátok.
2022. márc. 20. 23:19
 10/16 anonim ***** válasza:
35%

Most ilyen parkapcsolatban vagyok. 9 eve elunk egyutt. Sose vonzodtam hozza,de jol kijovunk mindig kedves hercegnokent kezel. Ez a levkiegyensulyozottabb parkapcsolatom. En nem bantam meg.

Az a fontos,hogy tanuld meg elfogadni,hogy kapsz: figyelmet torodest stb. Tanuld meg ertekelni. Vagy talan nem volt meg eleg olyan kapcsolatod,amikor nem erdekelted amasikat?

2022. márc. 20. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!