Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tud ismerkedni, az aki home office-ban dolgozik (ergo full antiszoc lett),és nincs olyan társasága se , akikkel eljárhatna szórakozni? 28N
Igen, a társkereső appokat ismerem de nem preferálom.
Hova lehetne akár egyedül menni? Emberekkel talalkozni..
Kicsit sótlannak tűnsz. Ez lehet a probléma. Az ilyen kinti programok nemcsak az ismerkedés miatt jók, hanem mert lesz beszédtémád is másokkal.
Ismerkedni pedig nemcsak direkt lehet. Velem relatíve elég sokszor kezdeményeznek beszélgetést boltban, hivatalban, tömegközlekedésen is.
31
Igazad van amúgy.
Nincs sok motiváciom , ahhoz se, hogy kimozduljak.
De ez lehet a megoldás! Ki kell mennem a lakásból + vm hobbi.
Köszönöm mindekinek a hasznos tippeket!
Elfogadom a nemlegeses válaszodat Tindert illetően, de ha nem haragszol én azért mégiscsak ajánlgatnám. Nőknek az aranybánya. A végén meg nyugodtan eldöntheted, hogy kivel és mit csinálsz. Vissza se kell írni nekik, ha nem akarsz.
"Magamon is észrevettem, hogy a való életben megfognak olyan emberek, akiknek tinderen nem adnék esélyt"
Ez meg elég hülyén hangzik, legalább leakasztasz valami jobbat, mégis mi ebben a rossz?
De persze te tudod.
33
Anno talalkozgattam emberekkel tinderrol, akik kepek alapjan szimpik voltak, helyesek-viszont amilyen jol neztek ki, annyira voltak idiotak. Szoval a jobb megjelenes nem egyenlo a normalis ferfival.
Viszont, azzal meg nem fogok talalkozni , aki kep alapjan nem jon be.
34:
Nekem pont más a tapasztalatom.
Ezt esetleg kifejtenéd picit bővebben?
Hogyne. Még kisebb tini koromban elég naiv voltam ahhoz, hogy azt higgyem, egy kevésbé vonzó külsőt tud kompenzálni egy értékes belső, ezért főleg akkoriban volt néhány ilyen barátom. A vége kb mindegyiknek az lett, hogy betegesen féltékenyek voltak, hogy "biztosan csalom őket" és szépen lassan kibújt belőlük a mindenféle komplexusokkal terhelt, vadállati, már-már bántalmazó énjük. Arról nem is beszélve, hogy mindenen hisztirohamot kaptak, de azért ők rombolták folyamatosan az önbizalmamat.
Na, az egyiknél elegem lett, megcsaltam egy szexi sráccal, aztán otthagytam, hogy edd meg, amit főztél. :D (Hangsúlyozom, tini voltam, kb ugyanennyi hormonális és pszichés kapacitással. :D)
Szóval soha többet ilyenbe nem megyek bele. A hozzám hasonló és szintű külsejű férfiaknál nem látom ezt a besavanyodottságot végre.
Úgy vettem észre, hogy a jó külsőhöz sokkal hamarabb párosul laza, szeretni-, és életrevaló aktív személyiség, mint a korábbiaknál.
"Úgy vettem észre, hogy a jó külsőhöz sokkal hamarabb párosul laza, szeretni-, és életrevaló aktív személyiség, mint a korábbiaknál."
Logikus és életszerű. Ronda elég sok szenvedésen kell végigmenjen, jóhogy mentálisan nem áll szilárd alapokon. Én is ronda vagyok és szinte biztos vagyok benne, hogy olyan lennék én is, mint amit te leírtál. Mondjuk aggódni nem kell, nincs, nem volt és nem is lesz senkim :).
Mindenkinek megvannak a maga problémái. Miből gondolod, hogy a vonzó embereknek nincsenek? Hiába szemez velem naponta 10+ srác, ha közben ott vannak a melóm kihívásai, vagy valami családi tragédia. Ez a gondolkodás a veszte ezeknek.
Plusz a normális viselkedés még senkinek nem rombolt a kinézetén és az ahhoz tartozó vonzalmán. Az a baj, amikor ezek az emberek úgy vannak vele, hogy “ilyen akasztásom úgysem lesz megint, most majd jól kiélem rajta a fétiseimet” és vegzálják a párjukat, meg trófeaként tartják őket kvázi a haveroknak dicsekedni…
Ha Budapesten laksz van 1 000 000 lehetőséged.
Ha vidéken akkor már más a helyzet. Merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!