Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szórakozó helyet keresek ahova párok is eljárhatnak! Ki tudd ilyet?
Nem mori liget, hanem mondjuk egy bár, és hajnalig nyitva van, szól zene, vagy épp teraszon valaki esetleg gitáozik énekel, lehet iszogatni!(Ki lehet ülni ) Budapesten van ilyen? Terasz ki üllős félére gondoltam.
Sose voltam még el éjszaka , najó 2x de az is szintén párommal, de abból nem szeretnék kérni, mert túl féltékenyek vagyunk és sose sült ki belőle jó ki(mikor pl a másikat valaki idegen le akarta csapni a másiktól,mikor pl a másik ki ment wcre..)
Fogalmazásért írásért elnézést, de telefonon nyomkodtam végig, és az se valami hű de jó(10x írtam le mit szeretnék kérdezni, mert telefonom ki törli folyamat amit írok) Na ez is jól sikerült....:d
20/L
Hát elmentem a mosdóba, és a párom mellet már a lányok hemsegtek, persze elutasitóta őket de elégé nyomulósak, és mikor viszont a párom ment el mosdóba akkor a haverja jött oda hogy táncoljunk(részeg volt) És azt mondta ugyan már, a (párom neve) osztozunk, stb miközbe a párom olyan féltékeny h megtudná ölni azt aki rám néz ...
És sok egyforma esett , történet
6-os
Ha ez így volna, nyilván nem kérdezném itt meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!