Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen hely Kaposváron melegeknek? Ahol találkozni szoktak, egy szórakozó hely vagy valami?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 15:02
2/9 anonim válasza:
keleti temető, nyugati temető :)
3/9 anonim válasza:
A Hold utca elején van egy ilyen kis bulihely tudomásom szerint. De meg kell mondani,hogy meleg keresi.
4/9 manonlescaut válasza:
1 éve járok a KE művészeti karára (budapesti vagyok), és hát az én tapasztalataim elég kiábrándítóak.. Egy művészeti karon nincs senki (legalábbis nem tudok róla), városi helyekről nem tudok (de a fenti kommentek alapján majd lehet, hogy utánanézek:) A szórakozóhelyek, kocsmák száma nem túl nagy, és korán is zárnak (Bp.-hez képest), így nem meglepő, hogy nincs kifejezetten meleg hely:( 27F meleg
5/9 manonlescaut válasza:
Megnéztem most Google Earth-ön a Hold utcát, Jézusom, oda nappal is csak félve mernék elmenni;)
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy félve mennél, de nem biztos hogy (f)élve jönnél...
8/9 anonim válasza:
Nincs, ez egy rendes város :D ne vedd sértésnek.
Tényleg nincs szerintem, nem hallottatam még róla pedig jó ideje itt élek.
9/9 anonim válasza:
Sajnos nincs. Bár lehet jobb is. A sok cigány , skinhead,meg homofób (nem beszelve a konzervativ nagyikakrol) ott allnanak lincselesre keszen, mert nekik ez beteges. Nem számít, hogy milyen ember vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!