Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti huszonévesként hogy találhatnék barátnőt, ha nincs társaságom, akikkel eljárhatnék programokra?
Introvertált személyként pedig nekem nem megy az a leszólítok idegen lányokat módszer.
Persze,időnként sikerül valami kapcsán kapcsolatba lépnem lányokkal,de általában kiderül,hogy nem illünk össze:vagy komolytalan,vagy csak teljesen más világ vagyunk ő és én,hiába lenne meg a testi vonzalom,az baromira nem elég.
Ahogy az #1-es írta, mozdulj ki a négy fal közül. Ítéletnapig várhatod, hogy egyszer csak majd bekopog az ajtón az igazi és megkérdezi xy itt lakik ugye? Ha csak vársz, vársz, akkor repül az idő, nem fogják rádtörni az ajtót.
Minél több emberrel vagy kapcsolatban, minél több lánnyal beszélsz - annál nagyobb az esélyed, hogy megtalálod azt akivel összeilletek.
Persze,hogy nem várom,hogy a négy fal között találjak valakit,de hova mehetnék,ahol az emberek nyitottak az ismerkedésre?Én eddig Budapesten is inkább azt tapasztaktam,hogy az emberek elzárkóznak az idegenek elől,nem foglalkoznak másokkal.
Egy bárba is ha elmegyek,ott ugye mindeni társasággal van,ezek a kis csoportok pedig nem fognak idegenként befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!