Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tud ismerkedni, az aki home office-ban dolgozik (ergo full antiszoc lett),és nincs olyan társasága se , akikkel eljárhatna szórakozni? 28N
Igen, a társkereső appokat ismerem de nem preferálom.
Hova lehetne akár egyedül menni? Emberekkel talalkozni..
Pedig Tinder a legjobb. Mi bajod vele? Pár perc alatt tele lenne a naptárad jobbnál jobbakkal.
Amúgy meg csatlakozz mindenféle clubhoz, pl. facebookon vannak futóclubbok, túrázás, tánciskola. Járj el konditerembe valami csoportos órára aztán ott összebarátkozol majd lányokkal azok meg hozzák neked a jobbnál jobb faszikat.
De ahogy mondtam. Tinder! Pár perc alatt minden problémád meg fog oldódni.
#2 de pont ezt az istant dolgot nem akarja sok ember ami a tinder. ezt a direkt valamit. én sem. nekem nem is szimpatikus, ha tudom, hogy a másik pl ezt tolta.
kérdező: szerintem oda tudsz elmenni egyedük, ami tényleg érdekel. pl szerintem zenei fesztivál nyáron jó egyedül. de budapesten facebookon rengeteg esemény van. kirándulástól a kulturális dolgokig.
Kicsit naívan kérdezem meg tőled, de a való életben ez talán másképp lenne? :)
De retek unalmasak már ezek a "Felnőtt vagyok, hol ismerkedjek?" kamu kérdések.
Komolyan, milyen ember az, aki SOHA nem megy SEHOVÁ???
Bolt? Hivatalok? Doki? Csak nem mindent neten rendeltek a lábgomba krémtől a pólón át, a szemsebészeti ellátásig???
"Bolt? Hivatalok? Doki?"
Szerinted rám mint rondára hány másodperc alatt hívná rá a rendőrt egy nő, ha pl. boltban/buszon leszólítanám? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!