Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tud ismerkedni, az aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tud ismerkedni, az aki home office-ban dolgozik (ergo full antiszoc lett),és nincs olyan társasága se , akikkel eljárhatna szórakozni? 28N

Figyelt kérdés

Igen, a társkereső appokat ismerem de nem preferálom.

Hova lehetne akár egyedül menni? Emberekkel talalkozni..

#ismerkedés #kapcsolat #Harminckörül
2022. márc. 17. 17:50
1 2 3 4 5
 1/44 Noren1989 ***** válasza:
67%
Bármilyen társas hobbid van?
2022. márc. 17. 17:56
 2/44 anonim ***** válasza:
9%

Pedig Tinder a legjobb. Mi bajod vele? Pár perc alatt tele lenne a naptárad jobbnál jobbakkal.

Amúgy meg csatlakozz mindenféle clubhoz, pl. facebookon vannak futóclubbok, túrázás, tánciskola. Járj el konditerembe valami csoportos órára aztán ott összebarátkozol majd lányokkal azok meg hozzák neked a jobbnál jobb faszikat.

De ahogy mondtam. Tinder! Pár perc alatt minden problémád meg fog oldódni.

2022. márc. 17. 17:57
 3/44 anonim ***** válasza:
24%
Én itt szoktam, aztán innen átvinni élőben. Badoora, Tinderre viszonylag kevés vagyok, ott kép alapján ítélnek az emberek. Itt meg csak a szöveg van az elején. Volt, aki annyira szimpatikus lett az emberi mivolta alapján, hogy hiába tért el teljesen egy fejben lévő ideáltól külső jegyeiben, mégis szerelmes lettem belé. (30F)
2022. márc. 17. 18:08
 4/44 anonim ***** válasza:
89%

#2 de pont ezt az istant dolgot nem akarja sok ember ami a tinder. ezt a direkt valamit. én sem. nekem nem is szimpatikus, ha tudom, hogy a másik pl ezt tolta.

kérdező: szerintem oda tudsz elmenni egyedük, ami tényleg érdekel. pl szerintem zenei fesztivál nyáron jó egyedül. de budapesten facebookon rengeteg esemény van. kirándulástól a kulturális dolgokig.

2022. márc. 17. 18:08
 5/44 anonim ***** válasza:
63%
Pedig lányok nektek Tinder aranybánya. Nem értem mire fel ez a nagy Tinder prűdség :). Ott is van csomó rendes jóképű gyerek. Mégis miben más a való élethez képest ahol szintúgy az arca alapján döntesz? Tinderen is át lehet térni személyes találkozóra hamar. Nem értem...
2022. márc. 17. 18:12
 6/44 anonim ***** válasza:
82%
#5 Tinderen az x "jóképű gyerek" végigkúrja a csajokat és ennyi. szerintem érthető, hogy ebbe a sorba nem feltétlen vonzó beállni :) és az is érthető, miért nem annyira vonzó ha a másik ebből a háttérből jön.
2022. márc. 17. 18:16
 7/44 anonim ***** válasza:
67%

Kicsit naívan kérdezem meg tőled, de a való életben ez talán másképp lenne? :)

2022. márc. 17. 18:18
 8/44 anonim ***** válasza:
#7 Egyrészt ez nem változtat azon, hogy mi nem vonzó a tinderben és s tinderezőkben. Másrészt meg igen szerintem másképp megy. Más a tempója az egész ismerkedésnek. Tinder nélkül nem fog valaki x másik nőt leszólítani, x nővel dumálni naponta. Hanem sokkal inkább azokkal akik érdeklik. Sokkal több energia egy ismerkedés amúgy, nem ilyen instant.
2022. márc. 17. 18:27
 9/44 anonim ***** válasza:
34%

De retek unalmasak már ezek a "Felnőtt vagyok, hol ismerkedjek?" kamu kérdések.

Komolyan, milyen ember az, aki SOHA nem megy SEHOVÁ???

Bolt? Hivatalok? Doki? Csak nem mindent neten rendeltek a lábgomba krémtől a pólón át, a szemsebészeti ellátásig???

2022. márc. 17. 18:30
 10/44 anonim ***** válasza:
73%

"Bolt? Hivatalok? Doki?"

Szerinted rám mint rondára hány másodperc alatt hívná rá a rendőrt egy nő, ha pl. boltban/buszon leszólítanám? :)

2022. márc. 17. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!