Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tud ismerkedni, az aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tud ismerkedni, az aki home office-ban dolgozik (ergo full antiszoc lett),és nincs olyan társasága se , akikkel eljárhatna szórakozni? 28N

Figyelt kérdés

Igen, a társkereső appokat ismerem de nem preferálom.

Hova lehetne akár egyedül menni? Emberekkel talalkozni..

#ismerkedés #kapcsolat #Harminckörül
2022. márc. 17. 17:50
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
52%
#7: Igen. Mert a Tinderre eleve az regisztrál, akinek ez a célja. A való életben nem mindenki célja végig dugni a fél várost.
2022. márc. 17. 18:39
 12/44 anonim ***** válasza:
85%
#10 Nagyon adom! Egyszer próbáltam meg egy (egyébként unatkozva telefont nyomkodó), de kis kedvesnek és normálisnak tűnő kasszás lánnyal megismerkedni, nem rontottam rá, csak megjegyeztem, hogy ahányszor jövök, mindig Ő van a pénztárban és ha már így összegyűltünk, szeretném tudni a keresztnevét, hogy kinek a bájos arcát láthatom vajon nap, mint nap, erre tisztára felháborodott, hogy "miért, ki vagy te és mit akarsz, heee?!" Akkor úgy elveszett a varázsa az ilyen helyeken ismerkedésnek... 😅 Múltkor látom, hogy egy ilyen rasztahajú, napbarnított, kipattintott, két fejjel magasabb fäsztorlasz udvarolgat neki, egyből levontam a konklúziót...
2022. márc. 17. 18:39
 13/44 anonim ***** válasza:
74%

"Bolt? Hivatalok? Doki?"

Soha nem láttam még, hogy ezeken a helyeken ismerkedés zajlana. Mindenki célzottan megy a dolgára, ha egyedül is van, akkor ott a kezében a telója, ha véletlenül felbukkan valami ismerős, akkor vele persze vált néhány szót, de ennyi. Két vadidegen max. szemezésig jut, de manapaság már egyre ritkább az is.

2022. márc. 17. 18:40
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Itt van egy egész értelmes videó a témáról. Csávó még csak nem is ronda, mint én. Én pl. ezért nem erőltetem "társkeresést", ha ilyeneknek nincs már esélye, akkor nekem mint rondának végképp nincs. Mielőtt megkapnám a sok baromságot, próbáltam élőben szórakozóhelyen, barátokkal, "klasszikus" társkeresőn. Tinderen.

Nehéz számokat mondani, de élőben talán 20 nőnél próbálkoztam életem során. 2 nagyon érdekes tapasztalatom volt. Nyilván én nem "megdöntési" szándékkal próbálkoztam, hanem normálisan, kedvesen. Viszont mikor jóképű haverom látta ez veszett fejsze nyele kérdezte vihetné-e a csajokat (kétszer fordult ez elő egyébként), 1 óra múlva már kézenfogva távoztak ;). És nem 15 éves, hanem kb. 25 éves emberekről van szó... Klasszikus online társkeresőn talán írhattam 50 nőnek összesen. 0 érdemi válasz. Tinderen nehéz számokat mondani, de kb. 50-60%-a a nőknek tetszett (jóképű barátaim esetén kb. 5% ez a szám mégis hetente van legalább 1 találatuk). Kb. 7-800 nőt húzhattam jobbra 1 hónap alatt. 0 match.

Gondolom mindenki megérti miért adtam fel :).

https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw

2022. márc. 17. 18:50
 15/44 anonim ***** válasza:

#14 durva az a videó :)

Amúgy engem erre vitt tovább. Nem néztem végig, de ebből is lejön mennyire mennyiségi dolog ez az egész és miért lehet kiégni nőként, férfiak nagy részének meg gondolom pokol:

https://www.youtube.com/watch?v=jPuQ1Wjd2Rk

Nem tudom miért érthetetlen ha kicsit lelombozó, ha valaki ezt tolja. És ez most tök más szempont mint az eddigiek.

2022. márc. 17. 19:16
 16/44 Noren1989 ***** válasza:
Figyelj, a lényeg a kommunikàcióra való hajlam 😉
2022. márc. 17. 19:30
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

#14 vagyok

Még annyit, hogy a tetovált, instaribаnc már ránézésre szellemileg halott nőket alapból nem húztam jobbra. Mert minek. Számokban nem vagyok biztos, lehet volt az egyébként 1500-2000 is 1 hónap alatt és abból 0 találat.

Esetleg megkérdezem az ide irogató nőket, akik szerint a külső sokadlagos, hogy mégis milyen következtetést kéne ebből levonnom? Nem vagyok elég magabiztos? Rossz a fellépésem? :D

Ezért mondtam lányok igenis nyugodtan használják Tindert. Bármit el tudnak érni ott. Ha tartósra kell valaki akkor azt. Ha nem, akkor azt. Bármi menni fog.

2022. márc. 17. 19:42
 18/44 anonim ***** válasza:
#14 A videódban a jó külsejű vonzó csávó is bukik. Egyszerűen az megy, hogy olyan mennyiségű ember van ráöntve a másikra, hogy nehezen jut figyelem egy pontba női oldalról. Hány ismeretlen embernek lehet elmondani ugyanazt, hogy ne unjad már az egész randizást. És a másik videóban meg tényleg az látszik, hogy eszeveszett mennyiségű ember huzogatnak oldalra és annak a minimum százaléka akivel lesz valami. És valószanűleg az pont ugyanaz az egy százalék, aki ágybabújik egy csomó csajjal.
2022. márc. 17. 19:49
 19/44 anonim ***** válasza:
És a videóban még a lányak is tökre elrontja a jókedélyét az egész, pedig nem is a saját profiljával csinálja. Szóval ha neked is rosszaul megy és rosszul érzed magad az nem egyedi.
2022. márc. 17. 19:50
 20/44 anonim ***** válasza:
56%

9. vagyok.

Szóval nem lehet nyilvános helyen, normális élethelyzetekben ismerkedni?

Hát nekem eddig mindig csak úgy sikerült, mert nem használok netes ismerkedős marhaságokat.

És SOK más embernek is sikerül, hiszen anno sem net, sem mobil, sem Tinder nem volt.

Na mindegy, további kellemes magányt nektek!

2022. márc. 17. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!