Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk véleménye a két lánytípus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk véleménye a két lánytípusról: nyomulós, vagy nyitott, de nem nyomulós?

Figyelt kérdés

nos az érdekelne engem, hogy miért van az, hogy van egy osztálytársam, aki még 2éve a legjobb bnőm volt(de elég szemét volt velem,kibeszélt..hülye liba let..:D)

szóval ő folyton nyomul a fiúkra,puszilgatja őket,az ölükbe ül,meg rögeszméje, h neki pasi KELL..ha vki szerlmes egy fiúba arra egyből elkezd nyomulni..-_-

Arra lennék kíváncsi, hogy a fiúknak mi a véleménye erről a típusról?:D

Csak mert elég sokszor van fiú társaságban..

melyik a tetszik jobban ez, vagy az a lány, aki nyitott,jól lehet vele beszélgetni,ugyanakkor nem nyomul..

remélem érthető voltam:)

14/L

2010. szept. 12. 21:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

hát neki családi gondjai nem lehetnek..

jó gazdagok,amit kiejt a száján, megkap..ő a szülei kedvence, az orruknál fogva vezeti őket..természetesen amiért véget vetettem a barátságunknak nekik is tuti bebeszélte h én vagyok a ribanc,meg a kétszínű..érted..mert úgy néztek rám az utóbbi időben amikor össze voltunk veszve, mint vmi kvára:O

2010. szept. 12. 22:47
 22/28 A kérdező kommentje:

na emberek megyek aludni:D

holnap este ugyanitt:D

2010. szept. 12. 22:58
 23/28 anonim ***** válasza:

Aha, hát igen, akkor tuti mondott nekik valamit a kis ribi!

Nekem a legjobb barátom, csak egy van, de őt kisgyerek kora óta ismerem, azóta jól elvagyunk, nagyon hasonló a gondolkodásunk :)

Volt a gimibe is akire aszthittem, hogy ő a második legjobb, de miután lett egy barátnője, olyan nagyszájú lett, megváltozott, és meg is romlott a barátsága velem!

Nekem nem kell olyan barát, aki egy csaj miatt dob, de igazából nem is miatta, hanem, mert akkora lett a gyerek egója...

Na mindegy is, ez van... :)

Lehet hogy a volt barátnődnek kitágította valaki, azt azért lett ekkora szája. Szánalom, ha igen!

Mint általában, a mai 14 évesek, de ha te ellen álsz a társadalom rossz húzó hatásának, és megmaradsz ilyen normálisnak, akkor egy jellem vagy, és az egy nagyon jó erény, ha megmaradsz egy egyéniségnek! ;)))

Üdv 21/F

2010. szept. 12. 22:58
 24/28 anonim ***** válasza:
Hát a most örülnék neki ha egy lány így nyomulna rám, de csak rám. De ha az általad említett viselkedést folytatná akkor valószínüleg kis k.-nak gondolnám. És egy éjszaka erejére lennék a pasija.
2010. szept. 13. 09:24
 25/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a témát kimerítő válaszokat:)

akinek még van mondanivalója annak hajrá;)

2010. szept. 13. 15:41
 26/28 Tolltartó válasza:
Ismerős, ismerős:D Nekem is van egy teljesen ugyanilyen osztálytársam:D A fiúk az ilyeneket kibeszélik a háta mögött.
2010. szept. 23. 21:15
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Most gondolom, boldog vagy hogy az összes ostoba ideíró kisribanc faszi össze-vissza elmondta mindennek a volt barátnődet. Ez mire jó?

Irigy vagy rá? Bosszú?

Basszus, még csak 14 éves! lehet, hogy 20 éves kora előtt kinövi! Minden második hétben másba szerelmes? Egy 14 évesnél még ez is lehetséges.

Amúgy vannak pasik, akik a nyomulós lányokat szeretik, és nem a visszafogottabb nyitottakat.

Én vagyok rá a példa. Ha nyomulnék, már lenne pasim bőven...

2010. szept. 24. 10:47
 28/28 A kérdező kommentje:

nem nem vagyok rá irigy:D

csak érdekelt:D

2010. szept. 24. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!