Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek az arab lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az arab lányok? Találkozott és beszélt már valaki arab lánnyal? Ha igen, mi a véleménye róluk? Konkrétan arra gondolok hogy mennyire hűségesek, kedvesek…

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem ismerek ilyet. De lerúgnám, azokat akik keverik őket a romákkal.
2011. jún. 29. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
A Romák eredetileg Indiából vándoroltak európába, tehát igen, az arabokhoz semmi közük sincs....
2011. jún. 29. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Vigyázni kell velük, mert valamelyiknek semtexből van a melltartója.
2011. jún. 29. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:

hát mondjuk ő sem arab de én egy iráni lányt ismertem.

nagyon kedves közvetlen aranyos volt.

angolul diskuráltunk, jó humora volt meg minden

nem éppen azt a képet adta amit a média lök állandóan, persze biztos van annak is alapja.

a család...na az egy más kérdés, hogy mennyire befogadóak és hogy rendezik a családi vitákat.

2011. jún. 29. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
igen... :/ egy iskolába járok velük...a lányok valahogy a más nemzetiségű lányokat nem szeretik..pl nálunk mindenkit piszkálnak aki nem arab, dobálnak, üvöltenek arabul, hogy ne értsd aztán röhögnek...nekem nincs jó tapasztalataim velük...egyébként meg ha egyedül vannak közöttünk akkor jópofiznak jön még rajtuk kivül 2arab és akkor ott vége..mindenkit piszkálnak, fellöknek...az arab fiúk rendesebbek..
2011. aug. 10. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!