Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk véleménye a két lánytípusról: nyomulós, vagy nyitott, de nem nyomulós?
nos az érdekelne engem, hogy miért van az, hogy van egy osztálytársam, aki még 2éve a legjobb bnőm volt(de elég szemét volt velem,kibeszélt..hülye liba let..:D)
szóval ő folyton nyomul a fiúkra,puszilgatja őket,az ölükbe ül,meg rögeszméje, h neki pasi KELL..ha vki szerlmes egy fiúba arra egyből elkezd nyomulni..-_-
Arra lennék kíváncsi, hogy a fiúknak mi a véleménye erről a típusról?:D
Csak mert elég sokszor van fiú társaságban..
melyik a tetszik jobban ez, vagy az a lány, aki nyitott,jól lehet vele beszélgetni,ugyanakkor nem nyomul..
remélem érthető voltam:)
14/L
Szerintem az én társaságomban mindkét lány enyhén visszahúzódó lenne.Vagy az én ölembe is beleülne vajon?:)
Apu/30
bár lehet csak az esze miatt vannak vele jóban..részben..mert amikor bemegy az osztályba reggel akkor egyből sziia -név- mi volt angolból a házi?:Dideadod?:D
szal..:D
és igen én már eldöntöttem, hogy soha nem leszek ilyen..
azóta kiderült, h a 2. legjobb bnőm valójában az igazi..mindent ugyanígy lát:D
Hát a barátnőd annyit ér, hogy valaki belevágja a paraszt f@szát, oszt kész...!
Nekem biztos nem kéne egy ilyen csaj!
Te tényleg ne legyél ilyen egyen pics@, mint sokan a korosztályodból, jobban jársz meglátod, legalább egyedi maradsz! ;)))
Üdv. 21/F
Az előző vagyok, egyszerre írtunk :D
Az a lényeg, ti legalább nem lesztek olyanok ;)))
Őt akkor kihasználják csak, minden téren, de nem baj, annyit is ér! :)
Üdv 21/F
* 2 éve volt a bnőm mostanra már nemaz:)
otthagytam:/
de jól tettem szerintem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!