Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk véleménye a két lánytípusról: nyomulós, vagy nyitott, de nem nyomulós?
nos az érdekelne engem, hogy miért van az, hogy van egy osztálytársam, aki még 2éve a legjobb bnőm volt(de elég szemét volt velem,kibeszélt..hülye liba let..:D)
szóval ő folyton nyomul a fiúkra,puszilgatja őket,az ölükbe ül,meg rögeszméje, h neki pasi KELL..ha vki szerlmes egy fiúba arra egyből elkezd nyomulni..-_-
Arra lennék kíváncsi, hogy a fiúknak mi a véleménye erről a típusról?:D
Csak mert elég sokszor van fiú társaságban..
melyik a tetszik jobban ez, vagy az a lány, aki nyitott,jól lehet vele beszélgetni,ugyanakkor nem nyomul..
remélem érthető voltam:)
14/L
gondolom akkor vele így 'látszatra' vannak jól el a fiúk:D
én általában ha tetszik egy fiú küldök neki jeleket..stb..ha megállunk vhol csapatban, akk igyekszek a közelében lenni..persze azért tisztes távolságból..de nem mászok rá:D
mellesleg ő 2havonta másba "szerelmes"
főleg a tavalyi tanévben volt ez a mániája..:D
Persze, mert még keresi önmagát, meg követi a COSMO-t, de majd kinövi... Talán :D
Viszont jó, hogy te nem vagy, és nem is akarsz olyan lenni :)
Üdv. a 21/F
meg egyszer beszélgetett velem egy fiú barátom, erre ő odaáll közénk, és el kezd beszélgetni Dáviddal..erre nem is tudtam mit mondani..nem bírja elviselni ha más is jó,más
s is tetszik valakinek,mással is barátkoznak,másnak is mondják h szép..stb
elég féltékeny,és beképzelt típus:D
Egyszóval: Dugni való típus!!(de másra nem kéne)
18/F
Hát igen, nálunk van a telepen egy olyan csaj, amelyik azzal dicsekedett( kb.18 éves), hogy 1 nap alatt 8 faszt leszopott, de úgyis néz ki az a suna :D
Na, hát a volt barátnődre is lehet ez a sors vár!
Kíváncsi lennék milyen lesz mondjuk 17 évesen ;)))
Majd írd meg itt xD
Üdv. 21/F
rendben van;)
észben tartom:D
amúgy régen teljesen más volt..mindennek az ellenkezője..most meg><
Aha, lehet valami családi ok is a dolog mögött amúgy!
Szerintem egyszerűen feltűnési viszketegségben szenved, nem bírja ki, hogy ne szerepeljen.
Volt a gimibe egy ilyen lány osztájtársam, aki ebben a csúnya betegségben szenvedett, és órán sem bírta befogni a pofáját, és mindig felül licitált mindenkit, és mindene volt, ami másnak is, csak nagyobba, pl. kígyója is xD
Na, jól elbeszélgetünk itt, de nekem jó, ha neked is :)
Üdv. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!