Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk véleménye a két lánytípus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk véleménye a két lánytípusról: nyomulós, vagy nyitott, de nem nyomulós?

Figyelt kérdés

nos az érdekelne engem, hogy miért van az, hogy van egy osztálytársam, aki még 2éve a legjobb bnőm volt(de elég szemét volt velem,kibeszélt..hülye liba let..:D)

szóval ő folyton nyomul a fiúkra,puszilgatja őket,az ölükbe ül,meg rögeszméje, h neki pasi KELL..ha vki szerlmes egy fiúba arra egyből elkezd nyomulni..-_-

Arra lennék kíváncsi, hogy a fiúknak mi a véleménye erről a típusról?:D

Csak mert elég sokszor van fiú társaságban..

melyik a tetszik jobban ez, vagy az a lány, aki nyitott,jól lehet vele beszélgetni,ugyanakkor nem nyomul..

remélem érthető voltam:)

14/L

2010. szept. 12. 21:49
1 2 3
 11/28 Veky ***** válasza:
66%
aki ennyire nyomul tényleg k*rva lesz... hidd el az ilyent csak egyszer-kétszer meghúzzák a focicsapatok, azt dobják tovább... ne akarj ilyen lenni...
2010. szept. 12. 22:05
 12/28 A kérdező kommentje:

gondolom akkor vele így 'látszatra' vannak jól el a fiúk:D

én általában ha tetszik egy fiú küldök neki jeleket..stb..ha megállunk vhol csapatban, akk igyekszek a közelében lenni..persze azért tisztes távolságból..de nem mászok rá:D

2010. szept. 12. 22:12
 13/28 A kérdező kommentje:

mellesleg ő 2havonta másba "szerelmes"

főleg a tavalyi tanévben volt ez a mániája..:D

2010. szept. 12. 22:12
 14/28 anonim ***** válasza:

Persze, mert még keresi önmagát, meg követi a COSMO-t, de majd kinövi... Talán :D

Viszont jó, hogy te nem vagy, és nem is akarsz olyan lenni :)

Üdv. a 21/F

2010. szept. 12. 22:18
 15/28 A kérdező kommentje:

meg egyszer beszélgetett velem egy fiú barátom, erre ő odaáll közénk, és el kezd beszélgetni Dáviddal..erre nem is tudtam mit mondani..nem bírja elviselni ha más is jó,más

s is tetszik valakinek,mással is barátkoznak,másnak is mondják h szép..stb

elég féltékeny,és beképzelt típus:D

2010. szept. 12. 22:19
 16/28 anonim ***** válasza:
66%

Egyszóval: Dugni való típus!!(de másra nem kéne)

18/F

2010. szept. 12. 22:23
 17/28 anonim ***** válasza:

Hát igen, nálunk van a telepen egy olyan csaj, amelyik azzal dicsekedett( kb.18 éves), hogy 1 nap alatt 8 faszt leszopott, de úgyis néz ki az a suna :D

Na, hát a volt barátnődre is lehet ez a sors vár!

Kíváncsi lennék milyen lesz mondjuk 17 évesen ;)))

Majd írd meg itt xD

Üdv. 21/F

2010. szept. 12. 22:32
 18/28 A kérdező kommentje:

rendben van;)

észben tartom:D

amúgy régen teljesen más volt..mindennek az ellenkezője..most meg><

2010. szept. 12. 22:33
 19/28 anonim ***** válasza:
Mindkét fajta jöhet, ha jól néz ki.
2010. szept. 12. 22:40
 20/28 anonim ***** válasza:

Aha, lehet valami családi ok is a dolog mögött amúgy!

Szerintem egyszerűen feltűnési viszketegségben szenved, nem bírja ki, hogy ne szerepeljen.

Volt a gimibe egy ilyen lány osztájtársam, aki ebben a csúnya betegségben szenvedett, és órán sem bírta befogni a pofáját, és mindig felül licitált mindenkit, és mindene volt, ami másnak is, csak nagyobba, pl. kígyója is xD

Na, jól elbeszélgetünk itt, de nekem jó, ha neked is :)

Üdv. 21/F

2010. szept. 12. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!