Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én írtam ki az alábbi kérdést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én írtam ki az alábbi kérdést, leszólítottam a lányt, mire utal a reakciója?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Nos, hát azóta megint láttam párszar a leányzót. Semmi nem változott, mindig a szemembe néz, majd utána feszülten el. Tegnap éppen a közeli büfébe mentem kajáért, mit ad isten, pont ő is odajött, és beállt mögém. Egyből odaszóltam neki, hogy hol hagyta a kutyusát. Láttam, hogy zavarba van, mosolygott miközben beszélt, de mégis érződött rajta, hogy zavarban van, és hogy félénk. Kérdeztem hová megy, illetve hogy az öccse volt-e a kissrác, akivel sétált ide. Illetve mondtam, hogy olyan gyakran látjuk egymást, kellemetlen hogy nem köszönök neki soha. Be is mutatkoztam értelemszerűen, és mivel buszhoz sietett előre engedtem. Legközelebb ha látom, szeretném elhívni egy üdítőre vagy sütire. Szerintetek jó lehetek nála?

2022. márc. 5. 09:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok.

Semmisem lezáratlan, mivel el sem kezdődött semmi. Igen, hagyd.

Ha nem jelöl vissza, mert nem akar, akkor mivel jobb, ha számon kéred és esetleg nem tud/nem mer mit felelni?

Márpedig csak azért nem jelolhetett vissza, mert nem szeretne. Nem kell ezt tőle hallanod. Hagyd. A lehetősége meg van, hogy beszéljen veled. És az idősebb korosztályból keresgélj.

2022. márc. 21. 11:22
 32/39 anonim ***** válasza:
71%
Fiatal kiscsajokkal ez van, nem tudják merra vannak arccal. Mondom, nem éri meg velük szenvedni :D
2022. márc. 21. 11:39
 33/39 A kérdező kommentje:
Nem szenvedésnek fogtam fel, de mindegy. Nagyon rossz már egyedül. Az önbizalmamnak meg újra lőttek egy időre.
2022. márc. 21. 12:00
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
#33 Ha ettől függött az önbizalmad, akkor sajnos eddig sem volt.Az önbizalom azt jelenti, hogy rajtam kívül álló negatív események/mások elutasítása/rossz véleménye ellenére is tudom ki vagyok, mit érek, mik az értékeim és szeretem magam.Ez az önbizalom, ezt kell elérni.Az önbizalomat mások nem tudják befolyásolni.
2022. márc. 21. 12:04
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg eltúlzod.

Persze rossz az elutasítás érzése, de 22 évesen ne a legnagyobb fájdalmad legyen már, hogy egy maximum 16 évest nem érdekelsz.

Nem is ismered, csak elképzeltél róla valamit és bele élted abba magad.

2022. márc. 21. 12:07
 36/39 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tudom, hogy mit érek, csak senki nem kíváncsi rám kis túlzással, ergo semmit nem ér az önértékelésem.
2022. márc. 21. 13:22
 37/39 anonim ***** válasza:
71%
23 évesen én is drámának éreztem ezt, ma meg már lesz.rom. Ha rám akarna akaszkodni valami nő, azt is. Sokkal jobb így.
2022. márc. 21. 14:21
 38/39 A kérdező kommentje:
Amúgy a kiscsajt mostanában egy állat c betűs sráccal szoktam látni mostanában. :D Nem vagyok rasszista, de tipikus agysebésznek tűnik a pali. Mindegy, legyenek boldogok, ezek szerint a leányzó sem a legélesebb kés a fiókban.
2022. ápr. 26. 10:31
 39/39 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele, majd találsz korban jobban passzoló lányt.
2022. ápr. 26. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!