Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én írtam ki az alábbi kérdést, leszólítottam a lányt, mire utal a reakciója?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Nos, hát azóta megint láttam párszar a leányzót. Semmi nem változott, mindig a szemembe néz, majd utána feszülten el. Tegnap éppen a közeli büfébe mentem kajáért, mit ad isten, pont ő is odajött, és beállt mögém. Egyből odaszóltam neki, hogy hol hagyta a kutyusát. Láttam, hogy zavarba van, mosolygott miközben beszélt, de mégis érződött rajta, hogy zavarban van, és hogy félénk. Kérdeztem hová megy, illetve hogy az öccse volt-e a kissrác, akivel sétált ide. Illetve mondtam, hogy olyan gyakran látjuk egymást, kellemetlen hogy nem köszönök neki soha. Be is mutatkoztam értelemszerűen, és mivel buszhoz sietett előre engedtem. Legközelebb ha látom, szeretném elhívni egy üdítőre vagy sütire. Szerintetek jó lehetek nála?
28 vagyok.
Semmisem lezáratlan, mivel el sem kezdődött semmi. Igen, hagyd.
Ha nem jelöl vissza, mert nem akar, akkor mivel jobb, ha számon kéred és esetleg nem tud/nem mer mit felelni?
Márpedig csak azért nem jelolhetett vissza, mert nem szeretne. Nem kell ezt tőle hallanod. Hagyd. A lehetősége meg van, hogy beszéljen veled. És az idősebb korosztályból keresgélj.
Tényleg eltúlzod.
Persze rossz az elutasítás érzése, de 22 évesen ne a legnagyobb fájdalmad legyen már, hogy egy maximum 16 évest nem érdekelsz.
Nem is ismered, csak elképzeltél róla valamit és bele élted abba magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!