Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én írtam ki az alábbi kérdést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én írtam ki az alábbi kérdést, leszólítottam a lányt, mire utal a reakciója?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Nos, hát azóta megint láttam párszar a leányzót. Semmi nem változott, mindig a szemembe néz, majd utána feszülten el. Tegnap éppen a közeli büfébe mentem kajáért, mit ad isten, pont ő is odajött, és beállt mögém. Egyből odaszóltam neki, hogy hol hagyta a kutyusát. Láttam, hogy zavarba van, mosolygott miközben beszélt, de mégis érződött rajta, hogy zavarban van, és hogy félénk. Kérdeztem hová megy, illetve hogy az öccse volt-e a kissrác, akivel sétált ide. Illetve mondtam, hogy olyan gyakran látjuk egymást, kellemetlen hogy nem köszönök neki soha. Be is mutatkoztam értelemszerűen, és mivel buszhoz sietett előre engedtem. Legközelebb ha látom, szeretném elhívni egy üdítőre vagy sütire. Szerintetek jó lehetek nála?

2022. márc. 5. 09:02
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Ha ő tizedikes, akkor legkésőbb nyáron 16 éves lesz,de lehet már annyi most is.
2022. márc. 17. 21:13
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Én a válaszát nem úgy értelmezem, hogy idegennek tart és ezért nem akar veled randizni menni. Nekem sokkal inkább úgy jon át, hogy még soha nem randizott senkivel, és ez teljesen idegen terep neki, zavarba is jött tőle. Talán konzervatívabb értékrendű családból jön, a i amúgy nem is rossz szerintem.
2022. márc. 17. 21:28
 23/39 A kérdező kommentje:
Hát lehet, de így amúgy tökre elbizonytalodtam. Annyira érett testileg, de tudom, hogy sok mindenkinek erről mi lenne a véleménye. Pedig tényleg nem a szexre játszom, és annyira megtetszett...
2022. márc. 17. 21:33
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Pár válasszal fentebbről a bolti eladó lánynál próbálkozó válaszoló vagyok :D (sajnos még én se jutottam érdemileg semmire, sajnos vagy nem volt bent, vagy ha igen akkor mindig elfoglalt volt és nem mertem megzavarni, sokkal egyszerűbb lenne ha egy kis bolt lenne a helyszín és nem egy nagy multi. De most már én is szeretnék lépni).

Egyetértek a 22-es válaszolóval valószínűleg tényleg teljesen tapasztalatlan még a lány és beparázhatott a dologtól.

Nehéz ez így, mert pont abban a korban van, amikor egyik napról a másikra drasztikusan változhatnak az érzései és a félelem könnyen felülírhatja az esetleges vonzalmat. Legbelül biztosan imponált neki, hogy egy idősebb srácnak felkeltette az érdeklődését, de lehet ő ezt még nem tudja a helyén kezelni.

De én is megerősíthetem (húgom pont ez a korosztály, szóval van rálátásom), hogy sokkal többnek néznek ki külsőleg, mint ahány évesek. Húgom osztálytársait is ha csak szembe jönne az utcán simán nézném húsz körülinek.

Én amúgy azt mondom ne add fel, írj neki, csak próbálj meg minél konkrétabb lenni és türelmesen állj hozzá, ne érezze lerohanásnak. Ha meg esetleg neten bátrabb és könnyebben megnyílik online, akkor az már jó, egy kis időt nyertek mindketten: ő is megláthatja, hogy bízhat benned, meg te is leszűrheted, hogy érettségileg milyen szinten tart. De ha kiderül, hogy nagyon gyerek még, akkor én nem erőltetném tovább.

Sok sikert! :)

2022. márc. 17. 22:00
 25/39 A kérdező kommentje:
Tegnap kora este bejelöltem egyébként face-en, de vissza sem igazolt egyelőre.
2022. márc. 20. 09:18
 26/39 anonim ***** válasza:
Na mizu vissza jelölt?
2022. márc. 20. 15:27
 27/39 A kérdező kommentje:
Nem igazolt vissza, borzasztó csalódástkeltő ez így. Ha élőben látom, még egyszer beszélek vele, hogy akkor ezt most mire véljem, vagy minek hívott át akkor instára (face-re), ha nem akar ismerkedni, beszélgetni egyáltalán. Persze nem fogom lerohanni, de finoman megkérdezem. Szokás szerint minden ezeken a rohadt online xarságokon csúszik el. Nem értem, tényleg. Nagyon elment minden kedvem az élettől is. Az az igazság, hogy nem ez lenne az első olyan alkalom, hogy azt hiszem, hogy bejövök egy lánynak, ami legalább egy minimális szinten biztos, hogy ígyis volt, aztán meg mégsem lesz semmi. Nem tudom mit várok az élettől, ha még ismerkedésre vagy 1 üdítőre sem méltatnak még azok a csajok sem, akiknek tán egy picit bejövök. A többi nőt meg akkor hagyjuk is, akik rám se néznek. :D Nagyon rossz érzés, hogy ilyen szinten nem tudok kiváltani ezek szerint semmit senkiből. Miért van az, hogy senkit nem fogok meg annyira sem, hogy legalább az esélyt megadja? Pedig nem éreztem úgy, hogy közömbös vagyok neki. Ideje keresni egy kötelet és egy fát...
2022. márc. 21. 10:17
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Jólvan, nyugodj meg.

Egy fiatal lány aki valószínű látta, hogy idősebb vagy, mint ő, megijedt vagy esetleg a képeid nem tetszettek neki.

Ne kérd őt számon, borzasztó kínos neked is, neki is. Maximum köszönj neki, de inkább ne keresd az alkalmat, hogy össze fussatok.

2022. márc. 21. 10:33
 29/39 A kérdező kommentje:
De az a baj basszus, hogy ne képek alapján ítéljen már meg valaki, ha élőben is találkoztunk már. Annyira elegem van, hogy mindenki interneten akar ismerkedni, aztán ha nincs 200 like a profilképeden, mehetsz a levesbe, holott nem nézel ki rosszabbul, mint akinek van, csak mondjuk kevesebb barátod, ismerősöd van. Szerinted ne beszéljek vele akkor egyáltalán többet? Csak az meg picit olyan lezáratlannak hat, legalábbis számomra.
2022. márc. 21. 10:44
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, segíteni szeretnék.Most kéne ráhagyni ezt a lányt.Ebben a korban még sok ez a korkülönbség ami köztetek van.Én is úgy gondolom, hogy a lány öregnek tart magához, nem szeretné, ha így közelednél hozzá.

Ha összefuttok véletlen köszönjetek, egyébként hagyd rá.

2022. márc. 21. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!