Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én írtam ki az alábbi kérdést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én írtam ki az alábbi kérdést, leszólítottam a lányt, mire utal a reakciója?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Nos, hát azóta megint láttam párszar a leányzót. Semmi nem változott, mindig a szemembe néz, majd utána feszülten el. Tegnap éppen a közeli büfébe mentem kajáért, mit ad isten, pont ő is odajött, és beállt mögém. Egyből odaszóltam neki, hogy hol hagyta a kutyusát. Láttam, hogy zavarba van, mosolygott miközben beszélt, de mégis érződött rajta, hogy zavarban van, és hogy félénk. Kérdeztem hová megy, illetve hogy az öccse volt-e a kissrác, akivel sétált ide. Illetve mondtam, hogy olyan gyakran látjuk egymást, kellemetlen hogy nem köszönök neki soha. Be is mutatkoztam értelemszerűen, és mivel buszhoz sietett előre engedtem. Legközelebb ha látom, szeretném elhívni egy üdítőre vagy sütire. Szerintetek jó lehetek nála?

2022. márc. 5. 09:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
drukkolok! 🙂
2022. márc. 5. 12:28
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Szép volt, hajrá, én is drukkolok, hogy sikerüljön! :) Kiderült amúgy hány éves a lány?

Hasonló helyzetben vagyok én is, csak éppen egy bolti eladó lánnyal, de most olvasva a sztoridat esküszöm megadtad nekem is a kezdeményezési lendületet :D

2022. márc. 5. 13:30
 13/39 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom hány éves, de nagyon várom, hogy újra láthassam. Sok sikert neked is, szólítsd le nyugodtan, ha úgy érzed, hogy szimpatizál veled ő is. Nincs rá garancia, de hátha! Én már eljutottam arra a szintre, hogy megelégeltem az elszalasztott lehetőségeket. Az élet nem lehet életlen, ha nem jön össze, hát pech, de legalább meg kell próbálni.
2022. márc. 6. 11:46
 14/39 A kérdező kommentje:
Alig frusztrál, hogy azóta sem láttam...
2022. márc. 17. 11:26
 15/39 anonim ***** válasza:
Nem kérted el a számát vagy valami elérhetőségét? Öreg hiba :)
2022. márc. 17. 14:46
 16/39 anonim ***** válasza:
#15 Szerintem jó volt ez így.Lehet jelzésértékű ez a dolog, így kevésbé kellemetlen mindkét fél számára.
2022. márc. 17. 15:36
 17/39 A kérdező kommentje:
Na, csak szólnom kellett, ma találkoztam vele. :D Ott ségálgattam a lakása körül (ott van az irodánk mellett), amikor egyszer csak megjelent. Jött haza, de sajnos telefonált. Köszöntünk egymásnak. Aztán kb. 2 perc múlva jött is le egyből, hozta a kutyát sétálni. Fura, lehet, hogy csak én látom bele, de picit nem olyan, hogy egyből lejött a kutyával, hogy legyen alibije, hogy ténylegesen találkozzunk? Mert értelemszerűen telefonálás közben nem akartam vele bunkózni. Na mindegy, leszólítottam akkor már mikor lehozta a kutyát, hiszen nem telefonált... Megsimogattam a kutyáját, kicsit eldumáltunk pár szót az ebről, stb... Meg kérdeztem merre volt, kiderült melyik suliba jár, hány órája volt, ilyenek. Hát egyébként sajnos csak tizedikes, azaz 15-16 éves. Nagyon necces, jobban örülnék ha 16 meglenne azért. :D Na mindegy, mondtam neki, hogy nem akarom feltartani, nem-e lenne kedve inni velem valamit valamikor, hát kicsit csalódástkeltő választ kaptam... Mosolygott, zavarban volt, nehezen találta a szavakat, és azt mondta, hogy "nem tudja hogy mondja, de hogy ő így nem szokott randizni" vagy valami ilyesmit mondott. Idegennek tekint még erre, nekem ebből az jött át. Mondta, hogy majd megbeszéljük, meg hogy megadja az instáját. Hát mondom, nekem az nincs sajnos, szóval végül facebook lett a dologból. Sajna itt egyből kijött a korkülönbség, hogy ő már ezek szerint tényleg csak online ismerkedik úgymond. De végülis a lehetőség adva van, még nem jelöltem be. Nem akarok ráakaszkodni, meg picit had ülepedjen. De holnap/hétvégén mindenképp írok neki.
2022. márc. 17. 20:20
 18/39 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy?
2022. márc. 17. 20:46
 19/39 anonim ***** válasza:
76%
Ne erőltesd nagyon fiatalka.
2022. márc. 17. 20:53
 20/39 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok.
2022. márc. 17. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!