Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én írtam ki az alábbi kérdést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én írtam ki az alábbi kérdést, leszólítottam a lányt, mire utal a reakciója?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Nos, hát azóta megint láttam párszar a leányzót. Semmi nem változott, mindig a szemembe néz, majd utána feszülten el. Tegnap éppen a közeli büfébe mentem kajáért, mit ad isten, pont ő is odajött, és beállt mögém. Egyből odaszóltam neki, hogy hol hagyta a kutyusát. Láttam, hogy zavarba van, mosolygott miközben beszélt, de mégis érződött rajta, hogy zavarban van, és hogy félénk. Kérdeztem hová megy, illetve hogy az öccse volt-e a kissrác, akivel sétált ide. Illetve mondtam, hogy olyan gyakran látjuk egymást, kellemetlen hogy nem köszönök neki soha. Be is mutatkoztam értelemszerűen, és mivel buszhoz sietett előre engedtem. Legközelebb ha látom, szeretném elhívni egy üdítőre vagy sütire. Szerintetek jó lehetek nála?

2022. márc. 5. 09:02
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

A fejébe nem lát senki bele, de te azt csináltad, amit kell.

Legközelebb megmondja, hogy szeretne-e veled ismerkedni.

Gratula, csak így tovább.

2022. márc. 5. 09:08
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb jöhet a kutyás trükk, amit az előző kérdésedhez írtak.
2022. márc. 5. 09:21
 3/39 anonim ***** válasza:
84%
ügyes vagy. 🙂 végre egy férfi! csak azt nem írtad le, hogy ő miket mondott
2022. márc. 5. 09:21
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ügyes vagy, de azt igencsak tudni kéne a helyzet "megítéléséhez", hogy ő hogyan reagált, miket mondott.
2022. márc. 5. 09:42
 5/39 anonim ***** válasza:
64%

Bekommentelek, hogy meglegyen, majd írj!

Hajrá 😊

2022. márc. 5. 09:46
 6/39 A kérdező kommentje:
Nagyon mélyen nem mentünk bele a beszélgetésbe. Értelemszerűen amiket kérdeztem arra válaszolt. Mondtam, hogy nekem is van kutyám. Kérdezte pl. hogy milyen. Említettem, hogy én itt dolgozom a környéken, egyből reflektált, hogy akkor azért lát ilyen gyakran. Ergo megjegyzett magának. :) Nagyon érződött rajta, hogy félénk és szerény lány, zavarban volt, mosolygott nekem. Úgy vettem észre, hogy jól esett neki, hogy nyitottam felé, tudom nem jó, de eléggé beleéltem már magam, de nyilván nyugtával dícsérd a napot. Köszi a jó szavakat, ment a zöld mindenkinek. Nagyon akarom ezt a lányt!
2022. márc. 5. 10:29
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
De ne csak egy numerára akard, mindig az ilyenek rontják el a rendes lányokat.
2022. márc. 5. 10:32
 8/39 A kérdező kommentje:
Dehogyis, abszolút komoly szándékaim vannak, ez a lány nem egy ribi.
2022. márc. 5. 10:44
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Büszke vagyok rád, hogy le merted szólítani.Nagyon szurkolok neked.Az előző kérdésben én írtam az első választ, örülök, hogy tényleg megtetted.
2022. márc. 5. 11:23
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Jól csináltad, innentől már köszönni fogtok egymásnak és legközelebb ennél is könnyebb lesz beszélgetést kezdeményezni. Látatlanban nehéz lenne megmondani, hogy milyenek az esélyeid, az majd legközelebb eldől. SOk sikert hozzá :)
2022. márc. 5. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!