Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a pénzre buknak a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a pénzre buknak a csajok?

Figyelt kérdés

Lányok, nők, csajok! Írjátok már meg minél többen, miért van az, hogy csak a pénzes pasira buktok!

Arra gondolok, miért van az, hogy elkezd ismerkedni velem egy csaj, ami egy ideig jól is működik pl jókat beszélgetünk, tök udvarias, kedves, elmondják milyen szimpatikus vagyok, nem vagyok nagyképű stb. Én majd el olvadok, reménykedek végre sikerül, majd miután több hét után átlátják, hogy albérletben lakom, gyerektartást fizetek, tehát esélytelen a saját lakás, autóm lassan húsz éves, akkor udvariasan ugyan, de ki lépnek az életemből valami nevetséges ürüggyel, mint pl még nem akar kapcsolatot! Majd nem sokkal később kézenfogva látom őket olyan pasikkal, akinek saját lakás fiatal autó és teljes a boldogság! Erre minden nő azt mondja, nem a pénz számít, hanem szeretve legyen, én viszont azt látom a mai nők a pénzre buknak! Ha csóró egy pasi az miért nem kell senkinek?

2022. jan. 26. 09:58
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

Öööö... a környezetemben a nők többsége nem a pénztárca vastagsága alapján választ pasit magának, a többség hozzá hasonlóan kereső párt talált magának. Én speciel olyan férfival is éltem együtt, aki a felét, ha megkereste annak, amit én.

Amelyik csaj meg a pénzes pasit keresi, az az esetek többségében tudja azt nyújtani, amit a pénzes pasi kér. Ha a pénzes pasiknak nem lenne ennyire vonzó a fiatal, feszes test, hogy hajlandó fizetni is érte, nem lenne ennyi golddigger.

2022. jan. 26. 18:16
 52/59 anonim ***** válasza:
19%
50, nekem meg az beteg, amikor pijjog a nő, hogy kölyköt akar, unos untalan bszogatja vele a pasit, aztán amikor végre felbszódik, akkor meg azért pijjog, hogy jaj hát ő nem is hitte volna, hogy ez a kölykösödéses dolog ilyen nehéz, meg ilyen fárasztó.
2022. jan. 26. 18:46
 53/59 anonim ***** válasza:
4%

"

Na, ezzel meg is válaszoltad magadnak, hogy mi a baja a nőknek veled."

Velem az égvilágon semmi bajuk a nőknek, mindig sikeres voltam velük, honnan vetted ezt? Illetve miért lettél ilyen kritikus, agresszív, és minősítő velem így ismeretlenül?

2022. jan. 26. 21:06
 54/59 anonim ***** válasza:

Amikor írtam azt a választ, akkor a kérdező (azóta törölt) kommentje volt a #15-ös.

Sajnos az oldal ezeket nem jelöli, hogy elcsúsztak a számok.

2022. jan. 27. 09:40
 55/59 anonim ***** válasza:
85%
52-es, lehet, hogy a te köreidben ez így működik, de kulturált embereknél nem. Normális párok megbeszélik, hogy mikor vállaljanak közösen gyereket. Sokszor az van ám, hogy a férfi előbb szeretne, közben meg a nő nem akarja félbehagyni a karrierjét. Én több ilyen párt is ismerek.
2022. jan. 27. 12:49
 56/59 anonim ***** válasza:
28%
Nem az én köreimben, pl ismert 1ügyű színésznők is nyilatkoznak hasonlókat. Szerintem ez a ritkább, amit te írsz, h a pasi akar a nő meg nem.
2022. jan. 27. 14:07
 57/59 anonim ***** válasza:
100%

52

Mondjuk...én simán nem randizok olyannal, aki nem akar gyereket. Eleve nem pocsekolom az idomet rá! És soha, semmilyeb korulmenyek kozott nem kezdenek el valakit rávenni, hogy apa legyen, ha nem akarja! Nyilván neked igy ferfiként kisebb a meritesi hálod nők terén

2022. jan. 27. 17:50
 58/59 anonim ***** válasza:
0%
57, én meg olyannal nem randizom aki akar. Nekem nem kisebb a merítési hàlóm, mert nem vagyok leszbi 🙂
2022. jan. 27. 17:54
 59/59 anonim ***** válasza:
71%
Maga az, hogy ismerkedni kezdenek veled, azt jelenti, hogy van benned valami. A korulmenyeid gondolom ismerik, gyerekek, kereset, es ennek ellenere is megtortenik. A problema ott adodik, amikor nehany randi elteltevel a belso ertekeidet megismerik es azt ertektelennek tartjak. Jobb esetben. Rosszabb esetben hitvanynak. Na ilyenkor lesz hatraarc. Sorolom mivel nem volt problema. Kinezet, gyerekek, penz. Ideirom mi a problema. Belso ertekek. Remelem tudod ertelmezni.
2022. febr. 1. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!