Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a pénzre buknak a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a pénzre buknak a csajok?

Figyelt kérdés

Lányok, nők, csajok! Írjátok már meg minél többen, miért van az, hogy csak a pénzes pasira buktok!

Arra gondolok, miért van az, hogy elkezd ismerkedni velem egy csaj, ami egy ideig jól is működik pl jókat beszélgetünk, tök udvarias, kedves, elmondják milyen szimpatikus vagyok, nem vagyok nagyképű stb. Én majd el olvadok, reménykedek végre sikerül, majd miután több hét után átlátják, hogy albérletben lakom, gyerektartást fizetek, tehát esélytelen a saját lakás, autóm lassan húsz éves, akkor udvariasan ugyan, de ki lépnek az életemből valami nevetséges ürüggyel, mint pl még nem akar kapcsolatot! Majd nem sokkal később kézenfogva látom őket olyan pasikkal, akinek saját lakás fiatal autó és teljes a boldogság! Erre minden nő azt mondja, nem a pénz számít, hanem szeretve legyen, én viszont azt látom a mai nők a pénzre buknak! Ha csóró egy pasi az miért nem kell senkinek?

2022. jan. 26. 09:58
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell sajnálni senkit sem azért mert nem akar gyereket. Én sem akarok soha,nekem és sok más embernek sem ezek a legszebb dolgok az életben. Nem mindenkinek az az életcélja hogy gyereket szüljön.
2022. jan. 26. 14:11
 42/59 anonim ***** válasza:
57%
39, hogy jössz te ahhoz, hogy megítélj, mert úgy élem az életem, ahogy nekem tetszik? Soha nem akartam kölyköt, és nem is fogok, ha terhes lennék, egyből rohannék abortuszra, ha itthon nem csinálnák meg, akkor kölcsönből Szlovákiába. Nekem saját magamon kívül itt az autóm, amiért felelősséget vállalok, de ezen kívül más nem kell, még állat sem, csak és kizárólag magamnak és a magam kedve szerint kívánok élni. Ilyen duma ez. Engem a szaporodás helyett pl a küzdősport érdekelt, gyerekkoromtól fogva, meg az, hogy tanuljak, és vigyem valamire az életben. Nem érdekelnek és nem hatnak meg az általad felsoroltak, de azon már nem csodálkozom, hogy normális nő nem áll össze veled. Inkább menjél szépen dolgozni, és keresd meg a kölykeidnek a tartásdíjra valót.
2022. jan. 26. 16:02
 43/59 anonim ***** válasza:
39%

Nem védem a kedves topikindítót, de nem azt bírálta, ki akar gyereket és ki nem, hanem hogy le per-kölyközték az ő gyerekét.

Valóban nem illik.

2022. jan. 26. 16:05
 44/59 anonim ***** válasza:
59%
Helyes, de csak szólok, hogy szerintem akkor sem lesz majd nőd. A kölcsön csak egy példa volt, amit akartam, azt mind anyagi, mind más területen meg is oldottam, dolgozom, és nem is keresek rosszul. Ilyen kis előítéletes seggarcot sem lett volna szabad szaporodni engedni, jól is tette az exnőd, hogy elhagyott.
2022. jan. 26. 16:14
 45/59 anonim ***** válasza:
82%
Én picivel jobban keresek mint az atlag, viszont soha nem allnek le csóró pasival. Egyszerüen taszitó számomra. És igen, jól írták többen....nem szeretnék olyan pasival lenni, akinek az energiaforrásait más, idegen nőnek a gyerekei kötik le
2022. jan. 26. 16:16
 46/59 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, válaszolnál kérlek? Miért bántó a "kölyök" szó? Több kisgyerekes ismerősöm is használja..
2022. jan. 26. 16:19
 47/59 anonim ***** válasza:
4%
A többiekre nem látok rá, de én nő vagyok. Hát, a stílusom általában pasis, az igaz.
2022. jan. 26. 16:25
 48/59 anonim ***** válasza:
100%
24# Ismerkednek veled a nők, majd később kiderül hogy egy bunkó vagy, és dobnak. Mi ebben a meglepő?
2022. jan. 26. 16:50
 49/59 A kérdező kommentje:
49# nem fogom előröl leírni az egészet! Olvasd végig az elejétől és meglátod!
2022. jan. 26. 17:10
 50/59 anonim ***** válasza:
72%

42.

"Nekem saját magamon kívül itt az autóm, amiért felelősséget vállalok."

Azért ez beteg, valljuk be. És ha öreg lesz, és le kell majd cserélni, akkor meg is siratod? Úr Isten, így kötődni tárgyakhoz. Azzal meg nem kéne dicsekedni, hogy rohannál abortuszra. Lehet persze így is gondolkodni, csak ne hidd, hogy ez a normális értékrend.

2022. jan. 26. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!