Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a pénzre buknak a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a pénzre buknak a csajok?

Figyelt kérdés

Lányok, nők, csajok! Írjátok már meg minél többen, miért van az, hogy csak a pénzes pasira buktok!

Arra gondolok, miért van az, hogy elkezd ismerkedni velem egy csaj, ami egy ideig jól is működik pl jókat beszélgetünk, tök udvarias, kedves, elmondják milyen szimpatikus vagyok, nem vagyok nagyképű stb. Én majd el olvadok, reménykedek végre sikerül, majd miután több hét után átlátják, hogy albérletben lakom, gyerektartást fizetek, tehát esélytelen a saját lakás, autóm lassan húsz éves, akkor udvariasan ugyan, de ki lépnek az életemből valami nevetséges ürüggyel, mint pl még nem akar kapcsolatot! Majd nem sokkal később kézenfogva látom őket olyan pasikkal, akinek saját lakás fiatal autó és teljes a boldogság! Erre minden nő azt mondja, nem a pénz számít, hanem szeretve legyen, én viszont azt látom a mai nők a pénzre buknak! Ha csóró egy pasi az miért nem kell senkinek?

2022. jan. 26. 09:58
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
97%
Nem akarunk szenvedni.
2022. jan. 26. 10:06
 2/59 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha csóró akkor közös jövőt nem lehet építeni, főleg akkor ha egy nő szeretne gyereket. Ha egy férfi minimálbért keres, nem fogja tudni eltartani a nőt és a kisbabát abban a 3 évben. Az a legideálisabb helyzet ha egyforma a fizetés nagyjából, akkor nem lesz belőle probléma.

Érdekes módon én nem ezt tapasztalom az ismerősi körömben hogy a nőknek csak a gazdag férfiak kellenek. Egyik barátnőm párja futárkodik, másik barátnőmnek telefonos ügyintéző, nekem a volt párom autó mosóban dolgozott, a másik pedig egy étteremben. Ezek átlagos fizetések. Nyilván vannak olyan nők akiknek a pénz a legfontosabb, de ha te csak ilyen nőket fogtál ki eddig akkor el kéne gondolkodni az okán. Egyébként szerintem nem feltétlenül amiatt utasítanak vissza mert nem vagy gazdag hanem azért mert van már gyereked. Ez pedig sok embernek nem tetszik.

2022. jan. 26. 10:11
 3/59 anonim ***** válasza:
100%
Penz IS, meg szeretve IS. Miert kene kizarni barmelyik feltetelt? Nehogy a par 10000 forintos gyerektartast ne tudd kigazdalkodni nyomor nelkul. Mar egy sima OKJ-s szakmaval is lehet sokat keresni. Ma mar egyre nehezebb kifogast talalni arra, miert nem futja dolgokra.
2022. jan. 26. 10:11
 4/59 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem inkább a gyerektartás a gond. Tehát gyereked van. Sok nő - köztük én is - nem kezd gyerekes férfival. Nekem nincs gyerekem, nem is akarok, épp ezért nem bonyolítanám az életem egy hozott gyerekkel és annak minden komplikációjával, pl a folyton jelen lévő exszel.
2022. jan. 26. 10:13
 5/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem a sok pénz a lényeg, hanem hogy együtt el tudjatok indulni. A hölgy nyilván családot szeretne. Neked gyereked van, gyerektartásod meg albérlet. Emellett hova és hogy fog ő még szülni, hogy fogtok közös lakást venni?
2022. jan. 26. 10:14
 6/59 anonim ***** válasza:
11%
Ha manapság minden nő erős független önálló akk minek is kell a faszi pénze?
2022. jan. 26. 10:17
 7/59 anonim ***** válasza:
90%
Nem a faszi pénze. Az övé is. A miénk mellé. Tartsuk el a családot gyesen és önállóan vegyünk mindannyiunknak házat?
2022. jan. 26. 10:21
 8/59 anonim ***** válasza:
4%
Azt csináltok amit akartok, élősködő banda
2022. jan. 26. 10:24
 9/59 anonim ***** válasza:
90%

Nekem a gyerektartás lenne a gond, meg önmagában az, hogy van gyereked.

Párom egyébként nem keres többet nálam.

2022. jan. 26. 10:30
 10/59 anonim ***** válasza:
100%

Manapság ugyan már a nők is dolgozhatnak, építhetnek karriert és szerezhetnek vagyont, de azért évezredeken keresztül a férfi volt a vagyon megszerzője és birtokosa a háznál. A férfi a vagyonán keresztül tudta bizonyítani, hogy ő a lehető legalkalmasabb jelölt a családfői posztra, a gyermeknemzésre. A nő feladata inkább a pénzben nem mérhető dolgok voltak: gyermekáldás, gyermekek nevelése, otthon melegének biztosítása.

Mint írtam, ez manapság Európában már nem kizárólagos, de évezredek alatt ez ivódott be az emberek fejébe, nem (mindenkinek) egyszerű levetkőzni az ilyen szokásokat.

2022. jan. 26. 10:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!