Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a pénzre buknak a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a pénzre buknak a csajok?

Figyelt kérdés

Lányok, nők, csajok! Írjátok már meg minél többen, miért van az, hogy csak a pénzes pasira buktok!

Arra gondolok, miért van az, hogy elkezd ismerkedni velem egy csaj, ami egy ideig jól is működik pl jókat beszélgetünk, tök udvarias, kedves, elmondják milyen szimpatikus vagyok, nem vagyok nagyképű stb. Én majd el olvadok, reménykedek végre sikerül, majd miután több hét után átlátják, hogy albérletben lakom, gyerektartást fizetek, tehát esélytelen a saját lakás, autóm lassan húsz éves, akkor udvariasan ugyan, de ki lépnek az életemből valami nevetséges ürüggyel, mint pl még nem akar kapcsolatot! Majd nem sokkal később kézenfogva látom őket olyan pasikkal, akinek saját lakás fiatal autó és teljes a boldogság! Erre minden nő azt mondja, nem a pénz számít, hanem szeretve legyen, én viszont azt látom a mai nők a pénzre buknak! Ha csóró egy pasi az miért nem kell senkinek?

2022. jan. 26. 09:58
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:

Értem, hogy gyerektartás és albérletet mellett nehéz lenne eltartani egy másik gyereket és lakást venni csak az magas nekem, hogy akkor miért cicázunk egymással heteket, amikor már az elején tudja pl van két gyerekem? Miért flörtölgetnek velem? Miért jó beszéltetni az embert magáról heteket meg ki sírni magát neki, aztán egyszerűen lelépni és többet meg sem ismerni ha találkozunk valamerre véletlenül?

Most már elég elutasitó vagyok egy közeledés alkalmával, ami után az van, hogy a csaj elmond minden bunkónak a munkahelyemen aztán rajtam röhög mindenki!

Elég furcsák vagytok ti nők!

2022. jan. 26. 10:35
 12/59 anonim ***** válasza:
100%
Hat figyelj ha a nő már az elején tudja hogy gyerekeid vannak és nem keresel sokat, ezek után pár héttel amikor már megismert nem érdeklődik irántad ráadásul még bunkónak is elmond téged akkor nem akarlak elkeseríteni de veled van a gond.
2022. jan. 26. 10:38
 13/59 A kérdező kommentje:
Most viselkedek bunkón! Mert már elegem van az elutasításokból! De most már az elején, mikor vigyorogva odajön egy nő beszélgetést kezdeményezni! Eddig normálisan álltam hozzá! Azt nem mondtam, hogy keveset keresek csak, hogy gyerektartást fizetek és albérletben lakom!
2022. jan. 26. 10:50
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
12# - est még kiegészíteném, hogy veled van a gond, de biztos hogy nem a pénz az oka. Ez 100%.
2022. jan. 26. 10:59
 15/59 anonim ***** válasza:
18%
Genetikai program, 1 petesejtje van, megnézi hova teszi, ez egy evolúciós ösztön, nem tudja felülírni egyik sem racionálisan.
2022. jan. 26. 11:03
 16/59 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár mindenki tudja a megnyilvánulásod után hogy jól tették ezek a nők hogy visszautasítottak:D
2022. jan. 26. 11:04
 17/59 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezzel meg is válaszoltad magadnak, hogy mi a baja a nőknek veled.

2022. jan. 26. 11:06
 18/59 anonim ***** válasza:
100%

15# Sejtettem hogy egy faragatlan tuskó vagy, azért nem kellesz te senkinek se.

14.#

2022. jan. 26. 11:07
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak is a pénzre buknak, amivel nincs semmi gond, mert mindenki szereti, ha fent tudja a családját, és mellette megengedheti magának azt is, hogy a hobbijára, szórakozásra költsön.

Nem tudom, miért kell úgy tenni, mintha ez rossz dolog lenne. Rágjátok a küszöböt csak egy hónapig, majd rájöttök, hogy szeretetből még kenyeret se lehet venni...

2022. jan. 26. 11:10
 20/59 A kérdező kommentje:
14es te kinek kellesz?
2022. jan. 26. 11:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!