Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 99,99%-nak az esete ez a fajta giga Chad fejfelépítés?
Tehát - szögletes kocka fej,
- alacsony szögletes homlok
- nagyon mély vadász szemek
- kiemelkedő állkapocs
- pici hasított száj
- kis szemöldök, szemhez közeli szemöldökcsont
60
Nem csak az áll, leírtam. Szem, fejforma stb. Homlok.
Én nem hiszem, hogy a külső a legfontosabb. Viszonylag én is jóképű vagyok, vagyis a környezetem szerint, 22 éves koromig még sem tudtam összeszedni egy barátnőt sem..miközben láttam, hogy nálam rondább, kövérebb, szegényebb srácok vannak kapcsolatban. Se lapátáll, se vadászszem.
A különbség az volt köztem és köztük, hogy én már gyerekkoromtól hordoztam lelki traumákat (alkoholista apa, iskolai bántalmazás stb), amik kihatottak a szociális képességeimre is. Emiatt hiába volt olyan lány, akinek bejöttem, nem tudtam mit kezdeni a dologgal.
Az segített ebből kijönni, hogy elmentem pszichológushoz. Hosszú folyamat volt ugyan, de sikerült valamennyire leküzdenem a múltbéli dolgokat.
Aminek hála sikerült is barátnőt találnom, igaz nem egy könnyen.
Csak gondoltam leírom, de szerintem erre is ki fogsz találni valami kifogást...kérdező.
25F
Kérdező, te egy hatméteres kretén vagy (:
Mondom ezt férfiként, 7 évig voltam egy szép vékony nővel, pedig úgy nézek ki mint aki benéz, és még csóró is vagyok, ja és a farkam is kicsi :)))
Nem minden a külső, mert ha így lenne, akkor a túlsúlyos, vézna, testi fogyatékkal élők, esetleg beteg emberek nem lennének kapcsolatban, aztán mégis nagy százalékuk abban él, esetleg családjuk is van. Nekik sincs se lapátálluk, se vadászszemük, se szögletes homlokjuk, és pici hasított szájuk.
Általában ilyenkor az van, hogy rossz embereknél próbálkoztok.
64
Mhm. Kinél kellett volna próbálkoznunk?
Hát, ha normális nőt akarsz, nem feltétlenül kell menőnek lenned vagy ilyen chadek kinézned (nem Kasszás Erzsi-re gondolok, hanem tényleg átlagos kinézetű nőkre)..ha viszont fiatal husikra, insta pitchákra vágysz, akkor keményen fel kell kötnöd a gatyádad.
Vagy segítene, ha linkelnél egy számodra átlagos nőt, mert lehet hogy tévedek.
- szögletes kocka fej
Semleges
- alacsony szögletes homlok
Undorító
- nagyon mély vadász szemek
Nem szeretem
- kiemelkedő állkapocs
Semleges
- pici hasított száj
Undorító
- kis szemöldök, szemhez közeli szemöldökcsont
Semleges
Hát, ez nem jött be. :(
68
Ki vagy te, Angelina Jolie? :D
69
Külsőre nála azért különb. :)
Ja, és párom is van. De imádom elküldeni a pitsába a fajtádat, amikor próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!