Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők 99,99%-nak az esete ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 99,99%-nak az esete ez a fajta giga Chad fejfelépítés?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát - szögletes kocka fej,

- alacsony szögletes homlok

- nagyon mély vadász szemek

- kiemelkedő állkapocs

- pici hasított száj

- kis szemöldök, szemhez közeli szemöldökcsont

2022. jan. 22. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:

60

Nem csak az áll, leírtam. Szem, fejforma stb. Homlok.

2022. jan. 22. 19:58
 62/75 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem, hogy a külső a legfontosabb. Viszonylag én is jóképű vagyok, vagyis a környezetem szerint, 22 éves koromig még sem tudtam összeszedni egy barátnőt sem..miközben láttam, hogy nálam rondább, kövérebb, szegényebb srácok vannak kapcsolatban. Se lapátáll, se vadászszem.

A különbség az volt köztem és köztük, hogy én már gyerekkoromtól hordoztam lelki traumákat (alkoholista apa, iskolai bántalmazás stb), amik kihatottak a szociális képességeimre is. Emiatt hiába volt olyan lány, akinek bejöttem, nem tudtam mit kezdeni a dologgal.

Az segített ebből kijönni, hogy elmentem pszichológushoz. Hosszú folyamat volt ugyan, de sikerült valamennyire leküzdenem a múltbéli dolgokat.

Aminek hála sikerült is barátnőt találnom, igaz nem egy könnyen.

Csak gondoltam leírom, de szerintem erre is ki fogsz találni valami kifogást...kérdező.

25F

2022. jan. 22. 19:59
 63/75 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te egy hatméteres kretén vagy (:

Mondom ezt férfiként, 7 évig voltam egy szép vékony nővel, pedig úgy nézek ki mint aki benéz, és még csóró is vagyok, ja és a farkam is kicsi :)))

2022. jan. 22. 20:08
 64/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden a külső, mert ha így lenne, akkor a túlsúlyos, vézna, testi fogyatékkal élők, esetleg beteg emberek nem lennének kapcsolatban, aztán mégis nagy százalékuk abban él, esetleg családjuk is van. Nekik sincs se lapátálluk, se vadászszemük, se szögletes homlokjuk, és pici hasított szájuk.

Általában ilyenkor az van, hogy rossz embereknél próbálkoztok.

2022. jan. 22. 20:17
 65/75 A kérdező kommentje:

64

Mhm. Kinél kellett volna próbálkoznunk?

2022. jan. 22. 20:27
 66/75 anonim ***** válasza:
100%

Neked senkinél. XD

2022. jan. 22. 20:32
 67/75 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha normális nőt akarsz, nem feltétlenül kell menőnek lenned vagy ilyen chadek kinézned (nem Kasszás Erzsi-re gondolok, hanem tényleg átlagos kinézetű nőkre)..ha viszont fiatal husikra, insta pitchákra vágysz, akkor keményen fel kell kötnöd a gatyádad.

Vagy segítene, ha linkelnél egy számodra átlagos nőt, mert lehet hogy tévedek.

2022. jan. 22. 20:34
 68/75 anonim ***** válasza:
100%

- szögletes kocka fej

Semleges

- alacsony szögletes homlok

Undorító

- nagyon mély vadász szemek

Nem szeretem

- kiemelkedő állkapocs

Semleges

- pici hasított száj

Undorító

- kis szemöldök, szemhez közeli szemöldökcsont

Semleges

Hát, ez nem jött be. :(

2022. jan. 22. 21:11
 69/75 A kérdező kommentje:

68

Ki vagy te, Angelina Jolie? :D

2022. jan. 22. 21:19
 70/75 anonim ***** válasza:
75%

69

Külsőre nála azért különb. :)

Ja, és párom is van. De imádom elküldeni a pitsába a fajtádat, amikor próbálkozik.

2022. jan. 22. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!