Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 99,99%-nak az esete ez a fajta giga Chad fejfelépítés?
Tehát - szögletes kocka fej,
- alacsony szögletes homlok
- nagyon mély vadász szemek
- kiemelkedő állkapocs
- pici hasított száj
- kis szemöldök, szemhez közeli szemöldökcsont
12
Miért zavarna engem ha nőket sem az zavarja, hanem az állam? Hm..
ez akit linkeltél nem épp egy szépfiú, sőt...
egy a yopashee [link]
Ő tipikus chad. Igen, nagyrészünknek, kb 70% bejön. Szakállal vagy anélkül, kigyúrva vagy vékonyan.. Ízlés kérdése.
15, 16
Persze ezt tudtuk, de ők nem annyira maszkulinok mint amit én linkeltem be.
Tehát inkább olyan kirakatba valók akikkel szemben plátói szerelmet ápoltok és olyan jó nézni kimeredő szemekkel?
Ezzel szemben a gigachad akit én linkeltem be az a tipikus maszkulin pasi akit a legvadabb vágyakkal kívántok és akarjátok, hogy megmocskoljon. És akivel nem is akartok hosszú távú kapcsolatot, csak a génjeit tovább örökíteni, pottyantani egy két porontyot neki majd felneveltetni egy bétabuxxer rendes pasival.
#18 eszem ágában nem lenne egy ilyen tuloknak a génjeit továbbörökíteni. Hogy ilyen ősemberfejű, tömzsi fiam legyen? (Más kérdés, hogy ha szeretnék egy ilyen külsejű embert, akkor nem aggódnék azon hogy ronda, nagydarab gyerekem lesz tőle, ami főleg akkor gáz ha lány lesz, hanem egyszerűen az agyamban se lenne ilyen alantas gondolat hogy a szerelmemtől ne akarjak gyereket csak azért mert ronda. De ha ahogy ti incelek elképzelitek hogy válogatunk, szóval szerelem nélkül, tiszta fejjel, a legjobb utódban reménykedve, nem ilyen ősembert választanék az tuti. Főleg, ismétlem, mi van ha lányunk lesz? Akkor szívás.)
Van gyerekem egyébként, egy gyönyörűszép kisfiú.
Az általad linkelt férfitípus nálam a bottal se, hiába őrjöngtök itt folyton hogy nekünk ez kell. Szerintem is ez inkább nektek tetszik. De hogy miért vált ki ekkora dührohamot minden alkalommal az hogy nekünk meg nem, azt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!