Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 99,99%-nak az esete ez a fajta giga Chad fejfelépítés?
Figyelt kérdés
Tehát - szögletes kocka fej,
- alacsony szögletes homlok
- nagyon mély vadász szemek
- kiemelkedő állkapocs
- pici hasított száj
- kis szemöldök, szemhez közeli szemöldökcsont
2022. jan. 22. 12:46
51/75 anonim válasza:
Aha, hát persze. A valóságban meg 0-24 itt lógtok Gyakorin, és bőgtök, hogy nem kelletek a nőknek.
52/75 anonim válasza:
Huhuuu micsoda munka, ügyesek vagytok. Bár lehet ha magatokat fejlesztitek akkor több boldogságotok lenne mint a nők képzeletbeli nyomorán sírni, mert több kérdést láttam tőletek arról hogy a nők miért nem úgy viselkednek ahogy ti akarjátok, mint hogy nincs normális pasi dehát ahogy érzitek 😂
53/75 A kérdező kommentje:
52
Olyan téren ami változást hozna nem tudunk sajnos fejleszteni, így például az állkapcsunk formája és, hogy mennyire mélyek a szemeink.
Sok más területen fejlesztünk, csak attól még nem vesztek észre ;)
2022. jan. 22. 17:54
54/75 anonim válasza:
Azért volna még 1-2 belső munka a válaszaid alapján:) Lehet, de csak lehet, a nők nem szeretik ha megmondják helyettük mit szeretnek és mit nem. Sőt, egyenesen taszító számukra.
55/75 A kérdező kommentje:
54
De ha tudjuk akkor miért ne mondjuk meg? :D
Belső munkára már nincs szükségem amúgy sem az számít hanem a külső.
2022. jan. 22. 18:08
56/75 anonim válasza:
Tőlem azt mondotok amit akartok. Régen én is “tudtam” hogy minden pasi csak “azt” akarja, aztán felnőttem:)
57/75 anonim válasza:
#53: Te bármilyen állkapoccsal lúzer maradnál.
58/75 anonim válasza:
Kérdező, neked elsősorban belső javulásra lenne szükséged, abból viszont nagyon sokra.
59/75 A kérdező kommentje:
57
Én nem szoktam emberszámba venni azokat akiknek a lúzer szó benne van a szókészletükben.
2022. jan. 22. 19:54
60/75 anonim válasza:
Én pedig azokat, akik azt hiszik az álluk miatt nem kellenek senkinek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!