Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek, hogy azt hittétek alfák vagytok (nem a csajozós fajta, hanem akinek a család a mindene) és pár év után közölte veletek a párotok, hogy béták vagytok?
"Honnan szeditek, hogy a nők többsége szerelmes lesz a drogosokba? "
Én "drogos" vagyok, pszichedelikumokat is szedek. Engem pl. eléggé szeretnek a lányok, mert nem félek fura lenni és önmagam, és nem vagyok agymosva, emiatt látom, mire van szükségük.
"vannak olyan pasik, akik bedrogozva elviselhetőbbek, ez igaz"
Én nem ezt írtam, de te azt gondolsz amit szeretnél. :)
Voltam hasonló szituációban.
Szívem szerint a másik embert választottam volna, ha látom rajta a felém való tényleges elkötelezettségét. De mivel bizonytalannak éreztem a pozitív végkimenetelét hogy bármi is legyen köztünk, így a "drogos alkoholista " embert választottam, amit az eszem szerint döntöttem.
Valójában szívem mélyén végig a másik férfit akartam volna és szerettem és szeretem. De már akkoriban megszakított a kapcsolatot mert fájt hogy nem lépett egyikünk sem.
Szerintem megérte volna ha akkor bátrabbak lettünk volna és határozattabban lépünk egymás irányába. Sajnos azóta is csak álom marad.
Kaphatom a lepontozást és savazást hogy szerelem nélkül voltam egy olyan kapcsolatba ami nem adott számomra semmi pozitív dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!