Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az probléma egy nőnek, ha a pasi nem akarja a nő családját megismerni?
Tegyük fel a pasi a saját családjával se tartja a kapcsolatot, ezért elzárkózik a családi összejövetelektől stb, így nyilvánvalóan egy idegen családba se akar belecsöppenni.
Eltudják ezt fogadni a nők? Ha minden más oké a pasival
Nekem nem fer bele.
En egy eve jarok a parommal eddig egyszer talalkozott a csaladommal mert kulfoldon elunj,de nekem fontos hogy legalabb megismerjek egymast. Amikor egy orszagban laktunk a csaladommal az akkori parommal evente kb ketszer talalkozott az en csaladommal ugyanennyit talalkoztam en is az övével. Ha gyerekunk lett volna ez valamivel surubb de akkor se hetente jartam volna vele a csaladomhoz
#4: A gondolatmeneteddel az a baj, hogy vegyünk egy példát. Én jóval többet keresek az átlagnál, lehet, te nálam is jóval többet. Szóval ha veled jövök össze, akkor téged ki kellene szolgálnom, kevés időm maradna magamra, míg ha egy velem egyformán keresővel, akkor megosztjuk a házimunkát, ha meg netán nálam kevesebbet keresővel, akkor ő fog engem kiszolgálni?
Ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!