Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogom megismerni a párom szüleit, picit izgulok mert 7 év van közöttünk. Vajon probléma lesz? (26l 19f)
Sziasztok! Szóval a barátom "papíron" kicsit fiatal hozzám de a valóságban tökéletesen kiegészítjük egymást, nagyon jól megvagyunk és szeretjük a másikat :)
Ő olyan koraérett, értelmesebb sokkal mint a legtöbb korombeli akit ismerek, jóképű és jólelkű srác. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egymásra találtunk véletlenül. Viszont hát látszik azért a korkülönbség ő kicsit kisfiús ráadásul engem meg mostanában már egyre ritkábban néznek tinilánynak, bár még sokszor elkérik itt-ott a személyimet. Persze csinosnak tartom magam és figyelek is magamra, sokat sportolok stb. Bár picit furcsa, hogy ő még tanul én pedig már évek óta dolgozom, de ez nem okoz gondot. Jól megvagyunk :)
Azt nem említettem, hogy nekem van már két gyerekem és nem tudom mit fognak hozzá szólni a szülei ha holnap elvisz bemutatni nekik... Najó csak vicceltem :D Hál' istennek nincs még gyerekem, de azért tényleg izgulok picit mert eddig amiket hallottam az anyukájáról hát lehet, hogy nem lesz egyszerű eset. A párom szerint igazi házisárkány, de engem "biztos bírni fog" ne aggódjak. Meg tudom, hogy már beszélgettek sokat rólam és szerintük furcsa ez a korkülönbség ezért izgulok csak picit. Valaki volt már hasonló helyzetben ?:)
Nopara.
Ha mesélt rólad, akkor nagy meglepetés nem éri őket, azon meg nem tudsz változtatni, hogy a 7 év a nő javára ma Magyarországon nem kevés.Ha normális, kedves vagy, magadat adod, akkor mindent megtettél.
Ha esetleg kijönne az ellenszenv: egy estét bárkivel ki lehet bírni, ha olyan a viszony akkor közlöd a pároddal hogy te nem szeretnél többet látogatóba jönni.
Ne gondold,hogy sárkány!
Exem anyja is ijesztő volt,a szr is megfagyott bennem,ha rámnézett,de mégis bírt. Nem baj,ha sárkány valaki,de ne egyből annak könyveld el,mert vannak akiket a sárkányok is szeretnek:D
Ha meg nem kedvel,akkor sincs baj,mert nem vele jársz.
Valami nagy baj lehet ott a fejedben,ha te 30 éves korod elõtt egy nálad 7 évvel fiatalabb pasival vagy boldog,már ne haragudj!
Ha így haladsz,50 felett fiad korú pasikkal kavarsz majd,mint a Madonna, milyen érett alapon.Ez ebben a korban még akkor is necces,ha a pasi 7 évvel idősebb, nem hogy még a nõ!Ha 37 lennél,azt mondanám, már nem vészes.De így a helyedben kérnék idõpontot egy pszichológustól,mert oka van,hogy ekkora különbséggel van párkapcsolatod.
Keress rá Ashton Kutcher és Demi Moore egykori románcára,tanulság levonása végett,hogy felkészülj és a legkevesebbet sérülj, ha nem úgy alakul a pasival,ahogy tervezted.Mert ez is benne van a pakliban.
Ettõl függetlenül sok sikert kívánok a bemutatkozáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!