Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna, ha ugyanaz lenne a párotok keresztneve, mint a tesótoknak?
Pl. ha a nővéredet Annának hívják, nem zavarna, ha egy Anna nevű lánnyal randiznál majd lenne a párod? Vagy ha mondjuk az öcsédet Dávidnak, akkor egy Dávid nevű fiúval? Ritka névről lenne szó egyébként.
Szülő téren is zavar? (Pl. édesanyád neve Klaudia, akkor ha Klaudia lenne a párod neve)
Engem személy szerint zavarna, ha ugyanúgy hívnám a páromat, mint ahogy a tesómat. Ha ,,romantikusan” használnám a nevét, értitek.
Kíváncsi vagyok, hogy csak engem zavar-e ez.:D
Zavarna, mert a tesóm lány, és én is, és heteró vagyok.
Egyébként nekem fura volt, hogy a tesómat nem zavarja, hogy a párját úgy hívják, mint apánkat, aztán beleestem valakibe, akinek az a neve, mint a nagyapámnak, és engem se zavar :D
Igen, egy kicsit gond, ha hasonlít valamelyik közeli rokon nevére (különösen testvér vagy szülő). Apám második felesége viszont nevében azonos nagyanyáméval, ráadásul még külsőre és stílusra is hasonlít rá. Ezt mégis hogy...? (Fúj)
Ilyenkor örülök, hogy sem az anyám, sem a testvérem neve nem valami gyakori, szóval elég kicsi erre az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!