Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire probléma, ha a másik fél már az első alkalommal teljesen otthon érzi magát a másik házában? Kiszolgálja magát, úgy tesz mintha ott lakna... Nektek volt már ilyen sztoritok?
Mi lett a vége?
Nekem ez kicsit meredek. Nyilván ne legyen esetlen, de kérdezés nélkül nyúlkálni úgy mintha sajátja lenne, nem szép dolog. És tudnám még ragozni...
Hát ezt parasztságnak tartom.
Engem is meglepne ha pl valakit felvinnek magamhoz vagy járunk aztán nyitogatná a hűtőm csak ugy meg enni vmit.
Elmélyultebb kapcsolatban már inkább okés.
Azért ez átlépte azt a határt amit én is mondtam. Nálam max annyi volt, hogy megkérdezte csináljunk-e valami kaját. Mondtam persze, megtalálsz mindent mindjárt jövök csak letusolok.
És tényleg, megtalálta a tányért, meg a többit. 😅
Nem csak leült az asztalhoz és várta hogy kiszolgáljam.
De ez amit meséltél azért túlment ezen.
Én is lemérem a palizert mielőtt felviszek egy nőt a lakásomra. Kuka, ha hiányzik 1 centiméter.
Ne ne.....
Azt eszik, iszik amit akar.
Ez nagyon durva amit írtál.
Nálam olyan volt, kapcsolatunk kezdetén, a mostmár férjem alig mert valamihez nyúlni, és én mondtam neki, érezze magát otthon nyugodtan. Hát annyira otthon érezte magát hirtelen, hogy elkezdett rendezkedni, hogy amit és ahogy mi (édesanyámmal éltem) csinálunk, meg tárolunk az nem jó. Ezt meg ezt dobjuk ki, vegyünk helyette azt...Ráadásul a konyhában, fűszerek meg hasonlók tárolását akarta volna megreformálni. Na hát mondtam neki, hogy érezze magát otthon, de azért ne ennyire... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!