Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Zsibbad a kezem/karom. Szerin...

Zsibbad a kezem/karom. Szerintetek súlyos lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Kb. három hete érzem hogy amikor rá támaszkodok illetve megerőltettem a bal kezem akkor a tenyeremtől felfele a csuklom és az alkarom elzsibbadt. Amikor Nem mozgatom vagy nyugalomban van akkor nem érzem a zsibbadás csak amikor picit rá támaszkodok. Nem kíséri fájdalom és a zsibbadás sem annyira erős de nagyon zavaró. Kb. három hete beütöttem a könyökömet akkor is ez zsibbadt az egész karom nem tudom hogy Ennek a kettőnek köze lenne egymáshoz Esetleg ha valaki volt hasonló helyzetben mit tudna nekem tanácsolni? Hogy mulaszthatom el? Érdemes lenne orvoshoz menni ezzel a pici problémával?

2021. ápr. 20. 06:05
 1/6 anonim ***** válasza:
9%

Mondjuk kicsit,nap közben mozgatni kellene a munkát nem azért talált ki hogy kerülni keljen !

Magyarán tessék két kézi munkát végezni .

2021. ápr. 20. 06:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Napi 12orát dolgozok kedves valszolo . Ne vonj le kovetkeztetest ameg nem ismersz valakit! Hogy is van merszed ehez?
2021. ápr. 20. 07:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor volt ilyen, mikor a könyökömnél le volt tapadva az idegpálya. Bár nálam folyamatos volt a zsibbadás és a fájdalom (változó intenzitással), amíg műtéttel fel nem szabadították az idegpályát.

Szóval lehet köze a kettőnek egymáshoz.

Háziorvos tovább tud küldeni kivizsgálásra.

2021. ápr. 20. 08:18
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon is
2021. ápr. 20. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Király ! Hogy van merszed hozzá !

Ide figyelj ! Napi 12 -órát dolgozol,magyarán néhány betanult mozgást végzel.

Ettől még ugyan úgy letapadnak az izmok,amit nem használsz és azok zsibbadnak.

Érthető voltam ?!

2021. ápr. 20. 10:38
 6/6 anonim válasza:
100%

Nekem is voltak hasonló bajaim. Ajánlom a GAL Glicin port, ami védi az izületeket, izomlázra is nagyon jó, csontritkulást is lassítja. Szerintem ez egy csodaszer.

Cukor kinézete van, én esténként egy lapos evőkanálnyit szoktam meginni vízzel, vagy elszopogatni, édeskés az íze, hűsítő.

Szerintem nem vészes az ára, ahhoz képest, hogy sokáig eláll. Én innen veszem, remélem segítettem!:

[link]

2021. ápr. 26. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!