Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti milyen fajta randira való meghívásokat szerettek, preferáltok leginkább?
Ahol a sracnak van témája tudunk együtt nevetni egy hullámon vagyunk. Lata oldott jo a hangulat. Es mindketten szivesen vagyunk egymás társaságában. (Irto ritka)A kornyezet az masodlagos.
Lehet jo egy randi egy padon is, míg massal rossz is lehet egy randi egy 5 csillagos etteremben is.
Ma írta valaki és megtetszett:
"ÉN, ezt tettem volna: Nézem, hogy észre vegyen. Majd amikor rám néz, egy mosoly kíséretében megemelem a poharam, és beleiszok, de közben végig őt nézem!
Ha tetszik neki, nyíltan odamegyek, mikor végeztek, és megkérdezem, hogy holnap nem szeretné-e jobb társaságban elkölteni az ebédet...mondjuk...velem?"
Ahol beszélgethetünk békében. És ahol trükkök meg cselek nélkül megismerhetem azt, akivel randizom. Azért szeretem az ilyen randikat, mert ezekkel nem lehet csalni. Ezekben nincs ott az, hogy egy túlárazott vagy túl pörgős program azt az illúziót kelti bennem, hogy adós vagyok és igent kell mondanom a folytatásra és nem is tudja maga a program élménye feljavítani a másik valódi társaságát.
Szóval az ideális hely számomra egy kávézós, teázós randi. Vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!