Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most finom utalás a könnyűv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most finom utalás a könnyűvérűségre?

Figyelt kérdés
Összegabalyodtam egy külföldi sráccal amíg itt nyaralt, azóta is írogat, pedig már rég otthon van. Hazatérése után viszont kiírta, hogy ha "szingli vagy, akkor mindenképpen el kell látogatnod Budapestre". Nem tudom, hogy álljak hozzá ezek után.
2022. jan. 20. 13:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Aki nem csinál ilyen kiírást az is körbeadogatja a mobilját haveri társaságban hogy "nézzétek már: ez a bige volt meg nekem Budapesten" tehát nem a diszkréció nagyobb csak a csámcsogóktól nem hallani vissza mert messze vannak
2022. jan. 20. 16:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Sz ard le, ha jo volt, könyveld el egy jo numeranak es eld tovabb az eleted. (Ugyebar a sajat konnyuverusegere is utalas ez.)

Semmikepp ne eld bele magad valami erzelmi dologba!

30N

2022. jan. 21. 14:18
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
A magyar nok mar regota nem tudnak nokent viselkedni, az utobbi idoben meg kinezni se, szoval ja utalas lehetett🤣
2022. febr. 8. 07:07
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Szerezz muszlim nőt...

Az biztos az igényeidnek megfelelően viselkedik, sokat meg úgyse látsz belőle, mert le van takarva...

🤦‍♀️

2022. febr. 8. 10:46
 15/19 anonim ***** válasza:
27%
#13 fúj hülye nők, szeretnek szexelni, pedig azt egy nőnek nem illik.
2022. febr. 8. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:
31%
Igen, ez egy utalás arra, milyen könnyűvérűek és idegenfetisizálók a magyar lányok, imádnak külföldiekkel "gabalyodni". A srác jó hírünket vitte :) Érdemes magyarországra jönni, itt dughatók a lányok :) Majd ha Budapesten leszek én is meglátogatlak :*
2022. febr. 8. 12:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

14- nő vagyok és nem vagyok leszbi szoval köszi kihagyom

15- énis szeretek de a férjemmel nem idegenekkel a buliba

2022. febr. 8. 12:56
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

1. Nem te voltál neki itt az egyetlen kalandja.

2. Máskor is el akar jönni, ezért tartani akarja a veled (is) kapcsolatot.

Ne láss bele többet, mint ami volt.

Anno az olasz melós gyerekek töltötték itt a szabadságukat. Az ő átlagfizetésükből itt királyként éltek. Ájultak utánuk a libák. Mint arról álmodott, hogy majd “olaszba megy férjhez” és ott aranyélete lesz. Suttyó prolik jöttek a csinos magyar lányokkal bulizni. Akkor ezt digózásnak nevezték.

A nyomorból kitörést a Nyugatra kerülést várták a szerencsétlenek.

A Jó estét nyár, jó estét, szerelem film (Fejes Endre regénye) is erről szólt részben. Sikeres film készült belőle.

A magyar melós fiúk gyűlölték ezeket az olasz prolikat, mert elvitték előlük a szép magyar lányokat.

Egyébként akkoribólnered, hogy a cigányok elkezdtek hasonló stílusban öltözni, mint az olaszok, és olasz neveket adni a fiaiknak. A délolasz suttyóknak volt olyan barna bőrük. Onnan a sok Renátó, Riccardo, Emilio stb.

2022. febr. 8. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:
54%
2022. febr. 8. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!