Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most finom utalás a könnyűvérűségre?
Ezt te is tudod kérdező, csak még magadnak sem akarod beismerni.
Qrvából lesz a legjobb feleség, ahogy mondják sokfelé.
Mert Magyarországon sok a ribizli es sok a szex ,buli
Igazából semmi közöd ahhoz mit irt ki
A pali ide jár megk*ratni magát, mert itt nem ismeri senki, nem kell szégyellnie.
Egy strigulának jó lesz, tovább nem foglalkoznék vele, te se tedd:D
Ezt csak ő tudja mit jelent. Kérdezz rá, bár nem valószínű, hogy az igazat fogja írni. Valószínűleg tartana attól, hogy a chates társalkodónőjét elveszítené utána. 🤣
Lehet idén is jön ide nyaralni, így megint jó lennél szórakozási lehetőségnek. Ezért akarja fenntartani a kapcsolatot veled. Kérdés, hogy neked szükséged van-e erre? Nekem nem lenne. Ez a kiíràs szerintem elég negatív a magyar nőkre nézve. Kb., mintha nagyon könnyű lenne itt találni dugópajtikat a pasiknak.
Ez nem finom utalás, inkább elég direkt.
Valószínűleg tervben van, hogy jön még Budapestre haverokkal, akkor találkozhattok megint, és hozd a barátnőidet is.
Ja, nekem is volt hasonló kalandom, ott is a csávó akart utána meg évekig beszélgetni. Azért mert jött még Budapestre, és gondolom akkor már a "bejáratott punci" egyszerűbb lett volna, mint újat meghódítani. De nálam megszívta, mert közben lett kapcsolatom.
Ilyet kiírni nem túl okos dolog, mert ebből egyértelmű, hogy nem sok diszkréció szorult a pasiba. Szerintem hagyd a fenébe, nincs sok értelme bájologni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!