Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő kérdezi meg a férfit, hogy átjön-e filmezi, azért az egyértelműbb utalás szexre, mint fordítva?
Figyelt kérdés
Ha a férfi hívja fel a nőt, azért az nem olyan egyértelmű, mert úgyis általában a nő "dönti el" mikor kerül sor az első szexre. De ha már a nő hívja fel a férfit, az 99% hogy együtt is lesznek?2020. okt. 5. 16:53
1/7 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Nálunk a férfi döntött az első szexről=én. :)
2/7 anonim válasza:
En nem tudom de most mwgyek a wcre mert baromira feszit mar a ket tal pacalporkolt.
3/7 anonim válasza:
Mindenki hívhatja a másikat"filmezni".
4/7 anonim válasza:
Nem kell ezt rangsorolni. Utalás és kész.
5/7 anonim válasza:
"úgyis általában a nő "dönti el" mikor kerül sor az első szexre"
Ez azért így nem igaz! Barátnőm átjött filmet nézni, és a végén szex lett belőle. Viszont azt tudni kell, hogy még nagyon nem akart lefeküdni velem 2 hónap után se. Beszéltünk ugyan már róla, de csak azt hajtogatta, hogy majd eljön annak is az ideje. Mindketten elmúltunk 40 évesek, csókolóztunk, aztán nem áltunk meg.
Utána mondta, nem úgy készült, hogy ma szex lesz, de nem bánta meg.
6/7 anonim válasza:
Engem egyszer egy fél görögdinnyére hívott át a csaj. Meg sem fordult a fejemben, hogy talán szexet akar. Végig a fél görögdinnyére gondoltam.
7/7 anonim válasza:
Inkább csak az érdeklődés megy, és csak azt szeretne a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!