Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexuális utalások tömkelege?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel még csak egyszer találkoztam. Számot cseréltünk, ismerősök lettünk facebook-on, illetve már randi is meg van beszélve. (Én L/21 ő fiú/21)Beszélgetéseink alkalmával sokszor utal arra, hogy nincs párkapcsolata, és hogy kell neki valaki akihez hozzábújhat, meg hogy értem ő mindent megtenne, meg hogy hiányzom neki, meg nehogy el találjon fenekelni vmiért, illetve békülős sexre is utalt. Ezek a dolgok engem nagyon zavarba ejtenek és nem tudom kezelni. Még csak egyszer találkoztunk és már ilyeneket írogat. Ti milyen következtetéseket vonnátok le?2014. márc. 2. 23:12
1/8 anonim válasza:
Ilyeneket én is szoktam írni, de persze csak poénból és csak, akkor, ha eljutunk egy bizalmasabb szintig. Mivel érdeklődik irántad, ezért evidens, hogy mi a célja... egy párkapcsolat. Szerintem nincs mitől tartani, csak ő tovább gondolja egy kicsit a dolgot
2/8 anonim válasza:
Azt, hogy már nőhiánya van nagyon. Mondjuk nekem is az van, de ilyet nem írogatok első randin. Csak szép lassan türelmesen.:D
3/8 A kérdező kommentje:
Az a bibi, hogy itt bizalmas szintről szó sincs. Kb 2 hete ismerjük egymást. És az első találkozás is csak egy fél óra volt.
2014. márc. 2. 23:16
4/8 A kérdező kommentje:
Ilyenkor amúgy bunkóság neki megemlíteni hogy lassítson kicsit? Úgy viselkedik mintha már a barátnője lennék. :D Amúgy ment a zöld pacsi.
2014. márc. 2. 23:18
5/8 anonim válasza:
Hát a 2 hét + fél óra az nem sok valóban. Ha ír legközelebb ilyet, akkor megemlítheted neki, hogy "azért ne haladjunk ennyire előre". Aztán, ha folytatja és neked ez túl gyors, akkor nem valszeg nem illetek össze.
6/8 anonim válasza:
a békülős szexről én most hallok másodszor.. -összevesztetek vagy mire mondta?
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os. nem, nem vesztünk össze. XD Valamire írta, hogy nem bírja a variálgatást, mert akkor balhézik és aztán jöhet a békülős sex. Magam sem tudtam mire vélni a dolgot. :D
2014. márc. 3. 00:20
8/8 anonim válasza:
Konzervatív, erényes lányokat részesítem előnyben, de előfordult már, nem is egyszer, h nagyon kevés ismeretség után, ilyen témákra terelődött a beszélgetés, akár élőszóban, akár chaten. Poén volt mindketten élveztük. Ez még önmagában semmit se jelent, ezért nem akartam hamarabb megdönteni, viszont nagyon gyorsan bizalmi kapcsolat alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!