Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar ez a sok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar ez a sok, százszor megválaszolt, mindennapos kérdések tömkelege?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra, hogy napi kétszer biztos, hogy előfordul a "meleg vagyok", "hogy kell csókolózni?", "ciki 15 évesen szűznek lenni?" című kérdések, amikre igazából nem hiszem, hogy vadidegen tudna válaszolni, hisz ezeket a kérdéseket mindenkinek magában kellene eldöntenie. Csókolózni meg nem interneten keresztül kell megtanulni. Mindezek mellett az értelmes, tényleg segítséget kérők kérdései pedig elkallódnak.

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy rajtam kívül van-e valaki, akit idegesítenek a semmirekellő kérdések.

2009. okt. 17. 12:19
1 2
 1/12 anonim válasza:
84%
Engem is zavar. Meg azt látom, hogy nem néznek utána, annak hogy valaki már feltette-e azt a kérdést, vagy hasonlót.
2009. okt. 17. 12:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, tehát kérdez, majd egy válaszoló megírja neki, hogy keressen rá, akár itt, akár máshol, erre neki áll feljebb.. Számos olyan kérdés van, amire egy-két válasz érkezik, hiszen vagy hülyeség a kérdés, vagy már meg lett válaszolva jó néhányszor..
2009. okt. 17. 12:24
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Engem is nagyon idegesít, de még lehetne simán bővíteni a listát mondjuk a mikortól hat a fogamzásgátlóm, vagy a vajon tetszem-e neki, vagy ciki-e így vagy úgy ismerkedni meg a szerintetek jól nézek ki stb kérdésekkel.

A plafonon vagyok tőlük.

2009. okt. 17. 12:31
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
De ugye azt is tudod, hogy ilyen kérdés is volt már számtalanszor amilyet te tettél fel? Keress rá!
2009. okt. 17. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
jah igen...meg mikor megirod a velemenyed es nem tetszik neki...akkor minek kerdezi?
2009. okt. 17. 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Ez a kérdés is már számtalanszor volt..nahát..nézz utána és ne tegyél fel olyan kérdést, ami mindennap 5-ször előfordul:) Valószínűleg mindjárt te is neki állsz feljebb:D
2009. okt. 17. 13:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Valóban nem kerestem rá, eszembe sem jutott, Na tessék, lehet kövezni. Ajjajj :)
2009. okt. 17. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Engem is nagyon zavar...pláne hogy nekem sem válaszoltak szinte soha normálisan, de a "most bisex vagyok?" vagy "hogy kell csókolozni?" című kérdésekere mindig 10-15 válasz érkezik, és akiknek tényleg egyedi aproblémájuk és némi segítséget/útmutatást várnak azok nem kapnak normális választ....
2009. okt. 17. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
engem az zavar, hogy sok a fake kérdés, és ha felteszek egy tényleg olyan kérdést ami valótlannak hangzik de nem az, akkor már rögtön mindenki ezzel jön: fake kérdés...
2009. okt. 17. 15:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés is volt már százszor:)

Amugy engem nem a spoiler kérdések zavarnak, hiszen ha valaki reg-el ide, ne kelljen több 100 oldalt visszanéznie.. az olyan kérdések zavarnak amik baromságok, pl: hogyan kell csókolozni? vagy h leszopt@m 3 fiút és kívánom őket, a lányoktól meg undorodom, de ugye hetero vagyok?

2009. okt. 17. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!