Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar ez a sok, százszor megválaszolt, mindennapos kérdések tömkelege?
Gondolok itt olyanra, hogy napi kétszer biztos, hogy előfordul a "meleg vagyok", "hogy kell csókolózni?", "ciki 15 évesen szűznek lenni?" című kérdések, amikre igazából nem hiszem, hogy vadidegen tudna válaszolni, hisz ezeket a kérdéseket mindenkinek magában kellene eldöntenie. Csókolózni meg nem interneten keresztül kell megtanulni. Mindezek mellett az értelmes, tényleg segítséget kérők kérdései pedig elkallódnak.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy rajtam kívül van-e valaki, akit idegesítenek a semmirekellő kérdések.
Engem is nagyon idegesít, de még lehetne simán bővíteni a listát mondjuk a mikortól hat a fogamzásgátlóm, vagy a vajon tetszem-e neki, vagy ciki-e így vagy úgy ismerkedni meg a szerintetek jól nézek ki stb kérdésekkel.
A plafonon vagyok tőlük.
Ez a kérdés is volt már százszor:)
Amugy engem nem a spoiler kérdések zavarnak, hiszen ha valaki reg-el ide, ne kelljen több 100 oldalt visszanéznie.. az olyan kérdések zavarnak amik baromságok, pl: hogyan kell csókolozni? vagy h leszopt@m 3 fiút és kívánom őket, a lányoktól meg undorodom, de ugye hetero vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!