Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk mennyire féltek attól ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire féltek attól ha rendbe akartok hozni egy kapcsolatot de nem léptek? Akkor milyen utalások vannak rá?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 20:10
 1/6 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérnék:)
2011. szept. 7. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem fogalmazd meg a kérdésedet pontosabban mert én 10* átolvastam és nem értem, lehet más se :D
2011. szept. 7. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első mondat oké, meg a második is. Csak valahogy a kettő nem passzol össze.
2011. szept. 7. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én értem, Én is ilyen cipőbe vagyok 2 exemmel rájuk akarok hajtani vagyis az egyikre amelyik sikerül, csak nem tudom hogy kezdjem, szerintem olyanok hogy msn fb-n rádír vagy hogy bámul, udvarias veled nagyon meg ha beszélsz vele akkor kiderül sokminden az arcából meg minden :)
2011. szept. 7. 20:59
 5/6 A kérdező kommentje:
ez megvan mert jóba vagyunk és napi szinten beszélünk...csak néha mond fura dolgokat amiből lejön hogy többet érez...lebuktatja saját magát...de rákérdezni nem merek:/és ezért nem tudom eldönteni hogy mit akar
2011. szept. 8. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Merd megkérdezni!! "Inkább azt bánd meg amit megtettél mint hogy azt amit nem" mondogasd magadba sokszor mikor fontos dolgot akarsz modnani vagy kérdezni, nekem bevál :) + szemtől szembe beszélgetni sokkal hatásosabb és jobb mint msn en vagy fb-n!
2011. szept. 11. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!