Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő hív el randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő hív el randira akkor neki kell fizetnie?

Figyelt kérdés

Nem sűrűn hívtak még randira, de tegnap igen. Interneten megismertem egy nőt és mondta tegnap nekem hogy mit szólnál ha hétfőn ebben a cukrászdában meginnánk egy kávét és ennénk egy sütit...

Úgy tudom az illem azt mondja hogy aki elhív annak kell fizetnie akkor ő neki kell fizetnie?

2022. jan. 16. 10:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező, figyeld csak a felháborodott puncókákat, aztán az ilyenektől menekülj jó messzire.
2022. jan. 16. 12:35
 42/65 anonim ***** válasza:
100%

Engem hívott meg csaj pizzázni, ő fizette, bár csak kuponokkal.

Előzménye az volt, hogy én segítettem neki a tanulásban.

2022. jan. 16. 12:49
 43/65 anonim ***** válasza:
96%
41, jobban is teszi, ha elmenekül, meg a hozzád hasonlók is!
2022. jan. 16. 12:50
 44/65 anonim ***** válasza:
100%

#40 ja, amúgy nekem is gyanús, hogy a szokásos Balázska&Co inceltársulat képzelődik :D

Ezek úgy pánikba tudnak esni, ha egy nő hozzájuk szól. Biztos le akarják őket húzni, hiszen látszik rajtuk, hogy kőgazdagok :D

2022. jan. 16. 12:53
 45/65 anonim ***** válasza:
89%

Azért valljuk be az a megszokott illetve férfias, ha a férfi kezdeményez.

Ha én lennék a helyedben, nem gondolkodnék, hanem fizetném mindkettőnk fogyasztását.

2022. jan. 16. 12:56
 46/65 anonim ***** válasza:
93%
Illik vagy nem illik, ha férfi vagy és nem papucs, akkor te fogsz fizetni.
2022. jan. 16. 13:00
 47/65 anonim ***** válasza:
0%
43, miért menekülnèk? Ti itt mind nyivàcskoltok h egyenjogúság, aztán amikor előjönnek a hátrányai, akkor jaj, mégse.
2022. jan. 16. 14:42
 48/65 anonim ***** válasza:
100%

Oké, ha te szülsz, akkor én fizetek az első randin is. Az egyenjogúság és az egyformaság nem ugyanaz!

Egy normális férfi egy kávéból nem gyárt emancioációs kérdést. Van egy szint, ami alá nem süllyed…

2022. jan. 16. 14:46
 49/65 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kettő nem ugyanaz. Vagy te is abból kívánid leszűrni, zabálhatsz e gyes alatt a pénzén, hogy fizet e az első randin? Egy normális pasi elvárja h a nő a valogán kívül mást is tegyen a közös életbe. Meg amúgy se muszáj fialni.
2022. jan. 16. 14:55
 50/65 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon primitív vagy te utolsó
2022. jan. 16. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!