Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, hogy éterembe hívom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy éterembe hívom randira a nőket, de fizetni nem tudok?

Figyelt kérdés
Mikor egy étteremben randizok egy nővel akkor az evés végén mondom, hogy bocsi, de nem tudom kifizetni, mert semmi pénzem, így a nőnek kénytelen fizetnie, amelyik megkedvel az ezek után is hajlandó velem találkozni, aki meg nm az így járt, de legalább ettem egy jót.
2017. jan. 24. 16:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
48%
Ja-ja, nem rossz megoldás. Végül is ott kell megfogni a pénzt, ahol az ember tudja... :)
2017. jan. 24. 16:23
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Bunkó dolog meghívni valakit, hogy aztán ő fizessen.

Nem is csodálkozom ha nem keresnek többet, mert ugye nem keresnek többet?

2017. jan. 24. 16:24
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

Gáz. Nagyon. Nincs baj azzal, ha az embernek nincs felesleges lóvéja, amit drága éttermekben szór el, de azért neveletlen már ne legyen. Ha te hívod meg, illik neked kifizetni (benne van a "meghívás" szóban ez a jelentés is), vagy ha nem telik rá, akkor előre egyeztetni, vagy olcsóbb helyre menni- értelmesebbje ezt csinálja.

De feltételezem troll vagy, így tökmindegy, mit írok, csak olajat öntök a tűzre.

2017. jan. 24. 16:26
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Én biztosan nem fizetnék, maradnál ott mosogatni.
 5/19 A kérdező kommentje:
2. Valóban sajnos eddig,nem, de ezek a nők úgy is jártak :P én legalább ettem egy jót :D
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még ha előtte nagyon bejött a pasi akkor is törölném az életemből egy ilyen megnyilvánulás után! Nem jártál még úgy,hogy azt mondta a nő,hogy bocsi, nálam sincs pénz?!

Bunkó dolog, és értelmetlen. ilyen alapján nem lehet továbblépni egy kapcsolatban.

2017. jan. 24. 16:28
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
Ki fizetném a részem te meg így jártál ;)
2017. jan. 24. 16:28
 8/19 A kérdező kommentje:

"Ki fizetném a részem te meg így jártál ;)"

Eddig erre nem gondoltam, szerencsére eddig mindig kifizették.... :S

2017. jan. 24. 16:30
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés voltál :D

De ha te meg engedhetsz magadnak ilyen bunkóságot akkor én miért ne ?

2017. jan. 24. 16:31
 10/19 llorTllorT ***** válasza:
100%
hihihihi elég suta nők lehettek,hogy a te részedet is kifizették.
2017. jan. 24. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!