Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sráccal készülök randira, az úti cél között szerepel a meki is. Mivel ő fog fizetni így érdekel mit rendeljek én hogy azért mégse vagyont kelljen otthagynia?
Ha ö rendel magának valami kaját, ugyértem menüt, te is nyugottan rendeljél azt amit te szoktál.
Ezt úgy értem, ha ö 2 sajtburgert rendel magának, talán furcsa ha te egy nagy bigmacet két adag burgonyával rendelsz. De ezt magad is tudod :)
De honnan tudod hogy ö fog fizetni? :P
lehet azt gondolja, mindenki fizett a magáért, mindegy :)
Vagy bekapsz valamit elötte és azt mondod majd hogy, ja, épp ettem. De akkor azt gondolja hogy furcsa, mert hogy meg akart hívni.
Vagy egyáltálan nem mentek mekibe, mert ö is evett elötte, nem tudom hogy mit beszéltetek meg pontosabban.
Ezt akárhogy lehet mindenfelé kavarni.
Tudsz elötte enni egy kevesett, és csak mondjuk 1-2 sajt burgert enni ott, és akkor azt gondolja hogy, de kevesett esszel, de ez normálisabb mintha bekapnál 1 egész menüt mint ö bekapna.
Szóval, én véleményemben, "esztétikusabb" ha úgy csinálod, hogy csak 1 max 2 sajtburgert kell majd ott enned. :)
Jó nagy P vagy h neked ilyen magától értetődő az h ő fizet... nekem egy rohadt nagy pluszpont ha a csaj felajánlja h fizet persze ált. nem hagyom de már akk is az h felajánlotta tök jó...
Egyébként kérj azt amit egyébként is szoktál...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!