Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő hív el randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő hív el randira akkor neki kell fizetnie?

Figyelt kérdés

Nem sűrűn hívtak még randira, de tegnap igen. Interneten megismertem egy nőt és mondta tegnap nekem hogy mit szólnál ha hétfőn ebben a cukrászdában meginnánk egy kávét és ennénk egy sütit...

Úgy tudom az illem azt mondja hogy aki elhív annak kell fizetnie akkor ő neki kell fizetnie?

2022. jan. 16. 10:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
80%
A két nem között ősidők óta vannak és lesznek is eltérések. Ez igaz mind biológiailag, mind érzelmileg, mind az ösztönök és viselkedés területén. És van az illem, kultúra területén is. Ez nem hierarchikus különbség, ezért egyenjogú. De nem egyforma attól még!
2022. jan. 16. 11:38
 22/65 anonim ***** válasza:
15%
Ha az a nő ennyire ostoba, akkor egye meg amit főzött
2022. jan. 16. 11:39
 23/65 anonim ***** válasza:
88%
Kamu troll.
2022. jan. 16. 11:41
 24/65 anonim ***** válasza:
92%

"Eléggé férfias nő... nagyon szeret irányítani azt mondta.."

Az irányítás nem férfi tulajdonság:D

2022. jan. 16. 11:42
 25/65 A kérdező kommentje:
23. már vártam a trollozó gyerekeket 😂😂. Minden kérdésre odaírják
2022. jan. 16. 11:42
 26/65 anonim ***** válasza:
14%
24, irányítani lehet férfias és nőies eszközökkel is😉! Az lesz gáz, amikor egy nő férfias eszközökkel próbál irányítani…
2022. jan. 16. 11:47
 27/65 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom én mindig úgy készülök hogy a saját részem én fizetem, hiába hívtak meg bármilyen eseményre (találkozó, randi stb)

N

2022. jan. 16. 11:55
 28/65 anonim ***** válasza:
3%

A kettős mérce nem kicsit van itt jelen. Persze, a férfi fizessen mindent. Igaz is, elvégre a nagyanyámék is így csinálták. Ja, hogy akkor ez azért volt, mert a nőknek nem volt keresete? Sebaj, jó van az úgy XD

Ideje lenne kicsit komolyabban venni a nemek közti egyenlőséget...

2022. jan. 16. 11:57
 29/65 anonim ***** válasza:
78%

"Az lesz gáz, amikor egy nő férfias eszközökkel próbál irányítani…"

Semmi gáz nincs ebben kiscsillag, tapasztalatból tudom😌

2022. jan. 16. 12:00
 30/65 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan fizethet a nő, egyenjogúság van. Nem kell mindig mindent a pasinak fizetni.
2022. jan. 16. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!