Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre megszólalt a lelkiismerete?
Figyelt kérdés
Chatelek egy fiúval kb fél éve minden nap. A tali mindig elmaradt. Teljesen kivoltam már ezért idegileg és írtam neki, hogyha nem találkozunk, hagyjon engem békén. Utána is írkálta, hogy de szeretne. Viszont már a múlt fényében ezt nem hittem el és írtam neki, hogy rengetegszer sírtam miattad az elmúlt fél évben, soha nem sajnáltál meg, semmi lelkiismeret furdalásod nem volt. Ahogy ezt leírtam, letiltott és azóta nem jelentkezett. Szerintetek megszólalt a lelkiismerete végre és ezért tűnt el? Így könnyebb volt neki?2021. dec. 25. 19:14
21/22 A kérdező kommentje:
Ennyire ronda volt? Kamu profilt sztm csak bűnöző, foglalt faszi vagy nagyon ronda hoz létre. Bár nem tudom. Eddig még soha nem fogtam ki ilyesmit, mindig sikerült kikerülnöm. De most sajnos nem.
2021. dec. 25. 19:48
22/22 anonim válasza:
Milyen lelkiismeretről beszélünk egy olyan ember esetében, aki mások netről lelopott képeit használva hazudozik neked fél éven át? Egyébként gondolkozz már, milyen ember az, aki chaten ismeretlenül olyanokat ír, hogy akar téged? Az meg, hogy valójában mennyire "a tükörképed, csak férfiban"... ugyanúgy el tud játszani egy kamu személyiséget. Ő fél évig bírta, aztán amikor már nagyon nehéz volt fenntartani a szívatásodat, letiltott. Ennyiről van itt szó. Felejtsd el és keress egy normális embert. (De légyszi ne írj olyat senkinek, hogy így sírtál meg úgy sírtál miatta...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!