Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre megszólalt a lelkiismerete?
Figyelt kérdés
Chatelek egy fiúval kb fél éve minden nap. A tali mindig elmaradt. Teljesen kivoltam már ezért idegileg és írtam neki, hogyha nem találkozunk, hagyjon engem békén. Utána is írkálta, hogy de szeretne. Viszont már a múlt fényében ezt nem hittem el és írtam neki, hogy rengetegszer sírtam miattad az elmúlt fél évben, soha nem sajnáltál meg, semmi lelkiismeret furdalásod nem volt. Ahogy ezt leírtam, letiltott és azóta nem jelentkezett. Szerintetek megszólalt a lelkiismerete végre és ezért tűnt el? Így könnyebb volt neki?2021. dec. 25. 19:14
11/22 anonim válasza:
Akkor nem lépett volna le, gondolkozz már.
12/22 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos lehet az vagyok. De nem értem, hogy fél évig minek ír valaki minden áldott nap és minek fektet ebbe energiát, ha igazából semmi köze hozzám? Ezt nem tudom felfogni
2021. dec. 25. 19:26
13/22 anonim válasza:
Időtöltésnek jó voltál neki, de egy lépést nem akart tenni utánad.
14/22 anonim válasza:
Unatkozott ennyi. A hisztinél meg lelépett.
15/22 A kérdező kommentje:
De milyen ember az, aki így szórakozik másokkal? Ez annyira gusztustalan
2021. dec. 25. 19:31
16/22 anonim válasza:
"soha nem sajnáltál meg, semmi lelkiismeret furdalásod nem volt."
Szerinted így viselkedik egy lelkitárs? Ne legyél már butus.
17/22 anonim válasza:
15-ös Hidd el, hogy neki is megvan a maga baja, ha ezt csinálja, sokkal rosszabb lett volna, ha néha megfektet, és utána lép le.
Tanulj belőle, nem kell fél évig írogatni, ha 1 hónapon belül nem találkoztok, akkor engedd el.
18/22 A kérdező kommentje:
Egyébként azt még hozzá kell tennem, hogy tegnap egyik informatikus kollégám kutatott utána kicsit, mert azt mondta, ha fél évig nem találkozunk, az gyanús és megtalálta a képeket instagramon egy külföldi férfi oldalán. Onnét lopta le az összeset, amit nekem küldött. Szóval kamu profil volt ez 100%. Csak nem értem miért szórakozik valaki így másokkal.
2021. dec. 25. 19:41
19/22 A kérdező kommentje:
Naiv voltam nagyon. Pedig egy tök átlagos pasi képeivel kampányolt, még nem is egy olyannal, ami feltűnő.
2021. dec. 25. 19:43
20/22 anonim válasza:
Hát akkor ezért nem akart veled találkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!