Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A helyemben ti folytatnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben ti folytatnátok a randizást, ha nem érzitek a tüzet, de az összeillést, remek beszélgetést igen? Mi lesz később, ha az elején nincs tűz?

Figyelt kérdés

Most voltam egy randin, amit hosszas levelezés előzött meg. Nagyon jókat tudok beszélni a pasival, és olyan jól összepaszol a habitusunk, életvitelünk, jövőbeni terveink. Ez a randi volt az első találkozónk, és minden olyan volt, mint a levelezésünk során: baromi jót beszélgettünk, csak ezúttal élőben. Tetszik is nekem, de nem vagyok rózsaszín ködben.

De olyan rossz, mert a randi során többek közt étterembe is mentünk, és ott, a toalettre menet, találkoztam egy pasival, akivel maximum ha 5 mondatot váltottunk, és volt 1-2 összenézésünk, aztán már mentünk is utunkra. De sajnos, hiába nem tudok erről az idegenről semmit, konkrétan abban a szemkontaktusban, ami volt köztünk, több tűz, több szikra volt, mint a randipartneremmel egész randi alatt!

És elgondolkodtam, hogy minek ismerkedek olyannal, aki nem váltja ki belőlem azt, amit ki lehet? Hiába passzolunk olyannyira, ha nem mozgat meg máshogy, nem? Én olyasvalakire vágyom, akivel nem csak passzolunk, nem csak tetszik, hanem kivált valami mást, valami többet! Ráadásul, ha most az elején nincs rózsaszín köd, akkor te jó ég, mi lesz később?! Teljes laposság, gondolom. Fura, de itt vagyok késő este, egy sok órás randi után, és nem ő, akivel olyan jól tudok beszélgetni, jár a fejemben, hanem a srác az étteremből, akivel véletlenül keveredtünk egy pármondatos párbeszédbe, és akinek ahogy a szemébe néztem, megfordult velem a világ. Az a pár másodperc vele jobban éreztette velem, hogy élek, mint a sok levelezés a randipartneremmel. Ez durva.

A randipartnerem átlagos küllemű, de magyar férfiak közt inkább átlag feletti. Nagyon intelligens, nagyon jól tudok vele beszélgetni, és a rideg tényeket nézve összeillek vele. A másik pasi, akivel összefutottam, szintén átlag feletti, egyértelműen udvarias, kissé titokzatos, de csak mert nem ismerem egyáltalán.

2021. dec. 20. 01:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Hát azért nem vagy semmi hogy egy randin leállsz egy másik pasival cseverészni :)

Gondolom át se futott az agyadon hogy a randipartnerednek az az este és találka rólatok szól.A teljes figyelmét rád fordította,a gondolatai is csak körülötted forogtak.Sok energiát próbált beletenni az ismerkedésetekbe,már a levelezős kezdetektől,egészen a személyes formáig.Főleg ha nincs vele különösebb gondod,és normális,udvarias ,intelligens,tehát jó véleménnyel vagy róla akkor talán illet volna végigcsinálni úgy a randit hogy megtiszteled a figyelmeddel.

Szerintem ne folytasd vele,még így az elején jobb ha szólsz neki...mintha összejössz vele aztán képbe kerül egy jobb vagy vagányabb rosszfiú aztán máris dobod érte :)

2021. dec. 20. 07:33
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

Eloszor azt dontsd el, hogy valami ropke romancot keresel, ahol rovid ideig 100 szazalekon lobog a lang aztan vege lesz, vagy pedig hosszutavu, stabil kapcsolatot.

Eddigi tapasztalataim alapjan a hatalmas langolassal indult kapcsolataim (2 db) rovid ido alatt jo nagy csalodassal es fajdalommal ertek veget. Ezzel ellentetben a 3 komoly kapcsolatom sokkal szelidebb, de melyebb es tartalmasabb volt. Szerelmes voltam az exeimbe es vagyok a jelenlegi paromba is, de mashogy.

Ha nem mozgatott meg a randipartner, akkor hagyjad, kesobb se fog. Ha viszont jol erzed vele magad es kulsore is bejon, csak mondjuk nem dobnad le egybol a bugyidat, mint annak a masiknak, akirol irsz, adj neki meg egy eselyt.

2021. dec. 20. 07:54
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Én azt gondolom a kémia, meg a tűz nem jönnek rögtön. Illetve van hogy de, de nem mindig. Egy első találkozástól szerintem egy ilyen helyzetben nem kell ezt várni.

Régebben volt egy nálam idősebb férfi. Jópár hét eltelt, addig semmit nem ereztem azon kívül hogy kedvelem, majd egyszercssk belémcsapott hogy őrülten szexinek és vonzónak találom (objektíve amúgy átlagos), kívül-belül és állatira beindított. Nem volt semmi, de nem is ez a lényeg. Kellett hozzá idő.

Másokkal is volt ilyen. Beleszerettem valakibe, akit régóta ismerek, régóta tetszett de sokáig én se éreztem a kémiát vagy azt a villámcsapást. Fokozatosan ismertük meg egymást, igaz nem szándékosan talákoztunk, hanem csak úgy alakult. Idő kellett. És mire észbekaptam, beleszerettem. De teljesen más dolgokat vált ki belőpem kint mondjuk a fentebb említett illető.

Szóval neked kell eldöntened hogy folytatod-e vagy sem, csak szerintem nagyok az elvárasaid. Már abban az értelemben hogy elsőre legyen meg a szikra.

Szerintem amúgy az ilyesmi inkább akkor szokott lenni elsőre, ha valakivel random találkozol. Mint a mosdós sráccal. Nem számítasz rá, nem tervezed, egyszercsak összefutsz valakivel. Nem biztos hogy azokból lesz valami.

Itt tudtad, hogy randira mesz, volt előzetes ismeretség.

Mas a kettő.

2021. dec. 20. 08:16
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Az egy dolog, hogy 2-3 év után már nem akkora a tűz, de ha már az elején nincs meg, az nem jó jel.

Persze az sem jó dolog, hogy nem tudtál a randipartneredre koncentrálni és egy másik férfi azonnal elvonta a figyelmedet.

Ezt hanyagold inkább.

2021. dec. 20. 08:27
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

De miért lenne az a normális, ha egy vadidegen egyből beindít pár óra után? Ilyen szempontból a levelezés nem számít, mert élőben derül ki, hogy van-e vonzalom.

De az, hogy a kérdező nem érzett villámcsapásszerű vonzalmat, meg az, hogy egyáltalán nem vonzódik a pasihoz, az nem ugyanazt jelenti.

2021. dec. 20. 08:35
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez baràtzóna lenne, és ha tudnám hogy így érzel/gondolod, elengednèlek. Nekem stabil kapcsolat kellene, nem csak impulzus.
2021. dec. 20. 08:46
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
Csak azért, mert valakinek más a véleménye vagy a tapasztalata, miért kell lepontozni??
2021. dec. 20. 08:48
 18/24 anonim ***** válasza:
71%
Azért, mert van az oldalnak ilyen funkciója. Kár vele foglalkozni
2021. dec. 20. 09:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez meredek, hogy randin egy masik faszival beszélgetsz, akitől azonnal nedvesedsz, ne haragudj a kifejezésért. Szerintem hagyd a srácot, nem hiányzik, hogy együtt járás közben dobd valakiért, amire valljuk be, jó esély lenne.
2021. dec. 20. 09:12
 20/24 anonim ***** válasza:
24%
Macskás néni sorba be is állhatsz
2021. dec. 20. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!