Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha ismerkedtek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha ismerkedtek egy csajjal és beszélgetés közben eltűnne,majd 1 hónappal később újra jelentkezne,akkor folytatnátok vele?

Figyelt kérdés

A csaj a beszélgetés közben eltűnne,majd egy hónappal később,mintha misem történt volna ugyanonnan folytatná a beszélgetést. Ti válaszolnátok neki? "Ha nincs ló,jó a szamár" elven lehet a csaj?

Ilyen embert komolyan lehet venni? Szóvá tennétek neki?

2021. ápr. 29. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Innen volt nekem is 1.

Átmentünk messengerre, s most 1-1,5 hónap után írt, de neki csak telefonszámos alkalmazások a jók..Signal, Viber....

2021. ápr. 29. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem,sajnos az a hajó ilyenkor elmegy.
2021. ápr. 29. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem folytatnam es nem vennem komolyan.

Csak akkor mondanek neki barmit is, ha nem venne a lapot, azaz tobb uzenetet is irna, vagy ertetlenkedne, hogy miert nem valaszolok.

Ha meg ezutan sem ertene, hogy nem akarok vele beszelgetni, akkor megy a tiltas.

2021. ápr. 29. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem folytattam...

#1 voltam

2021. ápr. 29. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg valami komoly oka volt így eltűnni(valami családi tragédia, egészségügyi dolgok), akkor folytatnám. Amúgy nem.
2021. ápr. 29. 15:11
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Tartalékos voltál és pont sorra kerültél. Szerintem ez egyéni, hogy kinek fér bele, kinek nem.
2021. ápr. 29. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

En folytattam.

Jovore elveszem 🙂

Az oka egy baleset volt ami utan korhazban altattak par hetig. Meg jo h nem tudott irni. Durvan 3 honapra tunt el.

Letettem rola. Es tovabb csajoztam, ossze is jott valaki de asszem igy utolag megerte inkabb vele folytatni a beszelgetest.

2021. ápr. 29. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:

3as vagyok, amiket az 5os irt, azok valoban kivetelek.

De amikor 2 het utan egy "szia miujsag"-al nyit...es meg csodalkozott, hogy nem valaszoltam, hiszen szerinte neki nincs elszamolnivaloja felem. Ami igaz, csak en meg nem egy lekvar vagyok, amit levesz a polcrol, ha megkivanta :D

2021. ápr. 29. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:
nem venném komolyan esetleg akkor ha jó magyarázatot adna
2021. máj. 2. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!