Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha ismerkedtek egy csajjal és beszélgetés közben eltűnne,majd 1 hónappal később újra jelentkezne,akkor folytatnátok vele?
A csaj a beszélgetés közben eltűnne,majd egy hónappal később,mintha misem történt volna ugyanonnan folytatná a beszélgetést. Ti válaszolnátok neki? "Ha nincs ló,jó a szamár" elven lehet a csaj?
Ilyen embert komolyan lehet venni? Szóvá tennétek neki?
Innen volt nekem is 1.
Átmentünk messengerre, s most 1-1,5 hónap után írt, de neki csak telefonszámos alkalmazások a jók..Signal, Viber....
Nem folytatnam es nem vennem komolyan.
Csak akkor mondanek neki barmit is, ha nem venne a lapot, azaz tobb uzenetet is irna, vagy ertetlenkedne, hogy miert nem valaszolok.
Ha meg ezutan sem ertene, hogy nem akarok vele beszelgetni, akkor megy a tiltas.
En folytattam.
Jovore elveszem 🙂
Az oka egy baleset volt ami utan korhazban altattak par hetig. Meg jo h nem tudott irni. Durvan 3 honapra tunt el.
Letettem rola. Es tovabb csajoztam, ossze is jott valaki de asszem igy utolag megerte inkabb vele folytatni a beszelgetest.
3as vagyok, amiket az 5os irt, azok valoban kivetelek.
De amikor 2 het utan egy "szia miujsag"-al nyit...es meg csodalkozott, hogy nem valaszoltam, hiszen szerinte neki nincs elszamolnivaloja felem. Ami igaz, csak en meg nem egy lekvar vagyok, amit levesz a polcrol, ha megkivanta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!