Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégsértettem azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsértettem azzal, hogy elmondtam a nyers véleményem és nem köntörfalaztam ?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy sráccal 5 hónapja. Netes ismerettség. A talink a munkám miatt mostanában lett volna időszerű, mert most térek haza Londonból. Viszont az utóbbi időben azt vettem észre, hogy egyre több nap kimaradozik a beszélgetéseinkben. Párszor már rákérdeztem, hogy esetleg lett valakije. Azt mondta nem. Viszont most utolsó 2 alkalommal már egyszer 7 nap, aztán majdnem 1,5 hétig semmi reakció, előtte úgy 2-4 naponta beszéltünk. Mondjuk, amikor elmaradozott 4 napokra én azt is sokalltam. Viszont a mostani kimaradozásával annyira felhúzott, hogy amikor rám írt egy kedves üzenetet, egyszerűen nem bírtam megállni, hogy meg ne jegyezzek ezt-azt. Eleve megírtam, hogy ne hablatyoljon itt a kedves megnyilatkozásokkal, mert a tettei ezt nem támasztják alá. Utána leírtam, hogy ki hiszi el a szép szavait, hisz annyira jól elvan nélkülem, hogy több mint egy hétig rám sem ír egy sort sem és ha valaki komolyan érdekli, azt nem így kellene a másik tudtára adni. Harmadjára meg leírtam, hogy húzzon bele, ha akar valamit, mert ez így egy nagy semmi. Oké, hogy nem járunk, oké, hogy nem találkoztunk, de ennyi idő után már csak lehet az az igényem, hogy ilyen hosszú időre ne tűnjön el, pláne, hogy egyébként többszörös szóltam neki, hogy ez annyira nem oké szerintem.

Azt hiszem, hogy megsértődött, mert azóta nem írt.

Túl kemény voltam? Túl nagy az igényem, hogyha ismerkedem valakivel, az ne tűnjön el a beszélgetésből napokra vagy ne az legyen a válasz, hogy sajnálom elhúzódott a munka meg elhúzódott a munka hétvégén is.....

2021. ápr. 10. 16:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem ismerkedés. Ez levelezés.
2021. ápr. 10. 16:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Dehogy, viber videó, Facebook chat
2021. ápr. 10. 16:57
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Na kezdődik... elkezdted magadat hibáztatni.
2021. ápr. 10. 17:07
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon jól tetted, hogy dobtad. Átlépett egy határt. Halkan megjegyzem szerintem van rajtad kívül valaki vagy valakik.
2021. ápr. 10. 17:10
 5/16 anonim ***** válasza:
12%
Nincs ami tápláljaa dolgokat.johogy lejön rola
2021. ápr. 10. 17:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Ez még olyan dolog, hogyha talált valakit, megmondhatta volna. Nem sunnyogni kell. Egy kapcsolatot két ember táplál. Nem elég hozzá az egyik. Én kitartottam eddig mellette és nem ismerkedtem senkivel miatta. Ez hozzáállás kérdése.
2021. ápr. 10. 17:17
 7/16 anonim ***** válasza:
43%
Ne haragudj de ilyen chatelgetos levelezos dolgok tavkapcsolat meg stb engem sem táplálnának önmagukban. A lepontozoknak gondolom meg ennyi is bőven eleg az izzáshoz.
2021. ápr. 10. 17:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja megmondani, mert ott leszel neki talonban, ha nem jön össze a dolog. Nem mindenki ilyen becsületes.
2021. ápr. 10. 17:22
 9/16 A kérdező kommentje:
Azért gáz, amit írsz, mert akkor az illetőnek nem kell ilyen formában ismerkednie és ismerkedést kezdeményeznie, ha nem bírja vagy előbb ki kell szállni, míg be nem hülyíti a másikat, reményt keltve benne... Egyébként őszinte is lehetett volna, ha már itt tartunk.
2021. ápr. 10. 17:24
 10/16 A kérdező kommentje:
A 7. válaszolónak írtam
2021. ápr. 10. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!