Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégsértettem azzal, hogy elmondtam a nyers véleményem és nem köntörfalaztam ?
Ismerkedem egy sráccal 5 hónapja. Netes ismerettség. A talink a munkám miatt mostanában lett volna időszerű, mert most térek haza Londonból. Viszont az utóbbi időben azt vettem észre, hogy egyre több nap kimaradozik a beszélgetéseinkben. Párszor már rákérdeztem, hogy esetleg lett valakije. Azt mondta nem. Viszont most utolsó 2 alkalommal már egyszer 7 nap, aztán majdnem 1,5 hétig semmi reakció, előtte úgy 2-4 naponta beszéltünk. Mondjuk, amikor elmaradozott 4 napokra én azt is sokalltam. Viszont a mostani kimaradozásával annyira felhúzott, hogy amikor rám írt egy kedves üzenetet, egyszerűen nem bírtam megállni, hogy meg ne jegyezzek ezt-azt. Eleve megírtam, hogy ne hablatyoljon itt a kedves megnyilatkozásokkal, mert a tettei ezt nem támasztják alá. Utána leírtam, hogy ki hiszi el a szép szavait, hisz annyira jól elvan nélkülem, hogy több mint egy hétig rám sem ír egy sort sem és ha valaki komolyan érdekli, azt nem így kellene a másik tudtára adni. Harmadjára meg leírtam, hogy húzzon bele, ha akar valamit, mert ez így egy nagy semmi. Oké, hogy nem járunk, oké, hogy nem találkoztunk, de ennyi idő után már csak lehet az az igényem, hogy ilyen hosszú időre ne tűnjön el, pláne, hogy egyébként többszörös szóltam neki, hogy ez annyira nem oké szerintem.
Azt hiszem, hogy megsértődött, mert azóta nem írt.
Túl kemény voltam? Túl nagy az igényem, hogyha ismerkedem valakivel, az ne tűnjön el a beszélgetésből napokra vagy ne az legyen a válasz, hogy sajnálom elhúzódott a munka meg elhúzódott a munka hétvégén is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!