Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra riasztó, ha egy férfi nagyon nyers, szókimondó?
Ilyen a természetem, nincs bennem megfelelési kényszer, magamat adom és kész. Nem játszom szerepeket, őszintén vállalom a véleményem. A gond akkor van, ha ezt olyan stílusban teszem, ami már bántó, de erre figyelni szoktam, mert senkit se akarok direktbe megbántani.
Ami még probléma lehet, h néha meggondolatlanul kimondok olyan dolgokat, amit nem kéne. Megszoktam, hogy őszinte vagyok és nekem fura az, hogy a többség nem azt mondja mások előtt, amit gondol.
Ha őszínte vagy:oké,nagyon becsülöm.
Ha viszont nem kontrollálod magad egy finomabb,normális stílusra,akkor mit sem ér milyen szandékkal mondasz ezt vagy azt.
Senki sem szereti ha lerohanjak,kiakadnak rá a kelleténél nagyobb mértékben. Ez nem taszító,ez kizáró.
Ez egyébként csak nagyon ritkán fordul elő, hogy bántó vagyok vagy kellemetlen helyzetbe hozom a másikat. Ilyenkor se szándékosan teszem, és ha utólag észreveszem, h valamit elszúrtam, akkor mindent megteszek, hogy helyrehozzam a hibámat.
Tény, hogy nem szeretnek sokan, de akik szeretnek, azok tényleg magamért szeretnek és örülnek, hogy mellettem nyugodtan magukat adhatják, mert úgy fogadom el őket, ahogy vannak.
Felszínes,álszent, jópofizós, érdekkapcsolatok nekem nem kellenek.
Ezt a legkönnyebb mondani, hogy "ilyen vagyok és kész"! Senki sem köteles elviselni a bunkóságot. Magadban is lehetne annyi, hogy a fejlődésre, tanulásra törekedj, mert tapintat és empátia is van a világon. Ettől még nem vagány vagy, hanem olyan, aki képtelen betartani az alapvető társadalmi érintkezések szabályait, és azt a törekvést, hogy lehetőleg ne bántsunk meg másokat. Ez pedig nem azt jelenti, hogy hazudozni, meg bájologni kell.
Igen, ez a hozzáállás riasztó lenne nekem, mint nőnek.
Számomra nem annyira riasztó, vagy taszító.
Személy szerint nagyon nyugodt és higgadt vagyok, tudom kezelni az ilyen embereket, mert van ilyen családtagom és munkatárs is akad bőven.
De különbséget kell tudni tenni a nyersen kifejezett vélemény és a tahóság között.... mert van, aki nem szimplán “nyers”, hanem igazi bunkó.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!