Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra riasztó, ha egy férfi nagyon nyers, szókimondó?
Ilyen a természetem, nincs bennem megfelelési kényszer, magamat adom és kész. Nem játszom szerepeket, őszintén vállalom a véleményem. A gond akkor van, ha ezt olyan stílusban teszem, ami már bántó, de erre figyelni szoktam, mert senkit se akarok direktbe megbántani.
Ami még probléma lehet, h néha meggondolatlanul kimondok olyan dolgokat, amit nem kéne. Megszoktam, hogy őszinte vagyok és nekem fura az, hogy a többség nem azt mondja mások előtt, amit gondol.
A legvonzóbb tulajdonság a világon. És utólag valahogy mindenki megköszöni, hogy kimondtad neki azokat a dolgokat amiket senki más nem mert, mert ez volt az amit hallania kellett. Jó ideje mindenki hozzám jár tanácsért, mert én vagyok az egyetlen aki a szemébe mondja az igazságot. Párommal mind a ketten ilyenek vagyunk, a két kezemet összeteszem amiért van mellettem egy ember aki mindig őszinte.
A nyers pedig nem egyenlő a bunkóval!! Pusztán őszintét jelent.
Én ugyanilyen vagyok, csak nőben :)
Szóval számomra nem riasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!