Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet olyankor, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet olyankor, ha egy férfi napokra eltűnik a Facebook chat beszélgetésekből?

Figyelt kérdés
Milyen opciók?

2021. ápr. 7. 12:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

-masik no

-masik no

-masik no

2021. ápr. 7. 12:10
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Nőként én is eltűnök napokra. Szimplán nincs kedvem a telefont nyomkodni és kint töltöm az időmet a szabadban munka után is.
2021. ápr. 7. 12:10
 3/13 A kérdező kommentje:
2. De akkor gondolom nem ismerkedsz neten. Ha valaki ott ismerkedik, azért kell legyen erre ideje. Beírni chatbe egy üzit 1 perc
2021. ápr. 7. 12:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos de, ismerkedem neten. Azért sajnos, mert sokkal jobban a személyes találkozók híve vagyok, utálom ezt az online dolgot, pedig informatikával dolgozok. Szerintem emiatt sem vagyok hajlandó 8 óra monitor bámulás után még a telefont nyomkodni. :D

Viszont!!! annak szerintem semmi értelme, hogy naponta bedob egy-egy fél mondatot az ember, akkor inkább ritkábban beszéljenek, de akkor hosszabb ideig és tartalmasabban.

Egyébként mindenkinek arra van ideje amire szeretné, tehát ha nagyon szeretne valaki ismerkedni, úgyis szakítana rá időt!

2021. ápr. 7. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
33%

"Beírni chatbe egy üzit 1 perc"

Sajnos nektek is 1 perc volna, amikor pl. írok valamit, de általában a nők 75%-a semmit nem ír vissza nekem. :( 31/F

2021. ápr. 7. 12:19
 6/13 A kérdező kommentje:
4. Ezzel azt mondtad, amit én,hogyha lenne vki, aki érdekel,, Te is visszaírnál minden nap
2021. ápr. 7. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
igen! erre akartam kilyukadni! :)
2021. ápr. 7. 12:22
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként ha valaki olyan bunkó, hogy nem reagál vissza semmit, még annyit sem, hogy "ne haragudj, nem alkalmas, vagy ez nem fog működni kettőnk között", akkor hagyjátok a fenébe őket. Találtok jobbat biztosan!
2021. ápr. 7. 12:24
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

nem akar neked válaszolni

szerintem mindegy is, hogy miért

2021. ápr. 7. 12:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hazament a családjához
2021. ápr. 7. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!