Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak én kezdeményezem a beszélgetéseket facen, akkor nincs sok esélye a dolognak? F/21
Nálam is volt ilyen.Csak akkor beszéltünk ha én irtam neki,és általába èn hoztam fel neki a témákat.
Futottam utána,kár volt :)
Én is voltam ilyen helyzetben, annyi különbséggel, hogy egyszer-kétszer a pasi is rámírt. Ettől függetlenül a beszélgetések jó 95%-át én kezdeményeztem, ezt kemény 2 hónapig bírtam. Mivel sose vitt el igazi randira (mindig a kifogásokkal jött) végül befejeztem vele, mert ennek így semmi értelme nem volt.
Szóval szerintem hagyjad, kár olyan szekér után futni,ami nem vesz fel. Ha érdekelnéd, keresne ő is téged ugyanúgy. Előbb-utóbb te is megunod ezt.
Ha megéri szerinted,akkor hívd el randira. Ha benne van,elmegy,akkor érdekled.
Ha terel,dolga van,majd máskor,akkor valószínű nem igazán érdekled,hagyd.
50km semmi.
Egyébként nekem se tetszene,hogy nem kezdeményez beszélgetést és hogy neked kell témákat fellöknöd.
Én nem biztos,hogy erőltetném a dolgot, de egy randit megéri felvetni, hogy ne agyalj rajta utána,hogy mi lett volna ha.
Bár én úgy gondolom,hogy neki is érdeklődni kéne, beszélgetni és keresni téged.
Egy kapcsolatban is 2 embernek kell dolgoznia a dolgon, nem elég,ha az egyik pedálózik, a másik meg tűri,de maga nem tesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!